Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Czekam już ponad tydzień na weryfikację konta w celu wypłacenia środków. Wysłałem do allegro dowód. Ponadto wysłałem im 1,01 zł które wymagają oraz opłaciłem z góry prowijze 19 zł za sprzedaż, a środków nadal nie można wypłacić. Ktoś pomoże
@Marian_Mariusz Środki są przekazywane do banku do końca następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty.
@volo88 Dane do wypłat zostały zaakceptowane.
Coś wiadomo?
Pozdrawiam
@14kucy14 jeszcze dopytuję w Twojej sprawie, ale już widzę, że masz na koncie finansową blokadę sprzedaży. Może to uniemożliwiać przeprowadzenie weryfikacji konta do wypłat PayU.
@14kucy14 wyjaśniamy kwestię weryfikacji z operatorem PayU. Proszę, abyś w międzyczasie uregulował zaległości w zakładce "rozliczenia z Allegro".
Uregulowane😉
@14kucy14 super! Czekamy na odpowiedź od operatora płatności. 🙂
Poproszę o pomoc w przyspieszeniu weryfikacji konta do wypłat środków ze sprzedaży.
@mikuniak jak długo trwa weryfikacja Twojego konta?
dzięki za pomoc.
Środki do potwierdzenia konta wpłaciłam 17/07. Dokumenty wysłałam wczoraj.
@mikuniak w takim razie na razie musisz jeszcze cierpliwie poczekać. Standardowo weryfikacja w PayU trwa do 3 dni roboczych, a w przypadku Przelewy24 do 5 dni roboczych.
Okej. Uzbrajam się w cierpliwość.
Cześć! Daję znać, że weryfikacja dziś została zakończona. Jestem pozytywnie zaskoczona szybkością i skutecznością całego procesu. Brawo Allegro!
A u mnie nadal bez zmian...
@14kucy14 dopytuję odpowiedni zespół w Twojej sprawie. Pamiętam o Twoim zgłoszeniu!
ja wpłaciłam 1,01 zł 19 sierpnia, a wczoraj payU zwróciło mi te pieniądze. Konto nadal nieaktywne. Co mam zrobić, żeby przelać sobie pieniądze za sprzedaż
Mokate
@mokate Czy wykonałaś przelew z rachunku, którego dane są zgodne z danymi konta Allegro?
aktualizuję dane na moim kocie allegro - jestem w trakcie weryfikacji, Ile mogę czekać na zmianę imienia, ponieważ miałam zdrobniałe imię, a w banku jest inna pisownia
@mokate Zgłoszenia zmiany danych są rozpatrywane najszybciej jak to możliwe. Dokładnego czasu nie jestem w stanie wskazać.
22.09 wysłałem przelew 1,01, zweryfikowałem dane. Ile można czekać na zatwierdzenie? Mamy 28.09. To są jaja jakieś żeby tydzień czekać, zwłaszcza że odesłane było następnego dnia.