anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

weryfikacja konta do wypłat środków.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Oczkozsz
#9 Pomysłodawca#

Witam. Czekam już ponad tydzień na weryfikację konta w celu wypłacenia środków. Wysłałem do allegro dowód. Ponadto wysłałem im 1,01 zł które wymagają oraz opłaciłem z góry prowijze 19 zł za sprzedaż, a środków nadal nie można wypłacić.  Ktoś pomoże

oznacz moderatorów
65 ODPOWIEDZI 65
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@karina_32 dostałam już potwierdzenie, że przelew weryfikacyjny wysłałaś do operatora Przelewy24, a nie do PayU (a tam właśnie masz środki na saldzie). Dlatego wejdź proszę w zakładkę  Ustawienia wypłat i przy operatorze PayU kliknij "Przejdź do banku" i zlecić drugi przelew. Wówczas PayU zweryfikuje możliwość aktywacji wypłat na Twoje konto. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
14kucy14
#7 Wielbiciel#
Mam ten sam problem. Proszę o pomoc
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@14kucy14 prześlij proszę potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego na adres spoleczenosc@allegro.pl, sprawdzę co powoduje problem. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
14kucy14
#7 Wielbiciel#

Mail zwrotny:

Nie znaleziono adresu

Wiadomość nie została dostarczona, ponieważ nie znaleziono adresu odbiorcy (spoleczenosc@allegro.pl) lub odbiorca nie może odebrać wiadomości.

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@14kucy14 wkradła się literówka. 😉 Napisz proszę jeszcze raz na spolecznosc@allegro.pl 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
volo88
#7 Wielbiciel#

Witam

U mnie jest podobny problem z weryfikacja konta bankowego. Robiłem to w czwartek, a nadal jest status w trakcie weryfikacji. Przelew wykonałem tego samego dnia. Mogę prosić o spojrzenie czy wszystko jest ok? Z góry dziękuję.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@volo88 Czy dane rachunku do wypłat są takie same jak dane właściciela konta Allegro?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
volo88
#7 Wielbiciel#

Tak, dane są takie same.

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@volo88 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:40832636
#8 Zapaleniec#

Witam czy mogę również prosić o sprawdzenie statusu mojej weryfikacji PayU? Zrobiłem przelew weryfikacyjny w poniedziałek i nadal nic się zmieniło z weryfikacją. A środki czekaja na wypłacenie. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40832636 Weryfikacja danych trwa zazwyczaj kilka dni roboczych. Proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź, jednak dzisiaj właśnie mija 3 dzień roboczy a właśnie o maksymalnie  3 dniach roboczych jest informacja jako że trwa weryfikacja. Mam do wypłaty sporo sumę pieniędzy która w ttm momencie cały czas jest zablokowana gdyż system Payu nie potrafi wyrobić się w swoim określonym czasie z aktywacja. Nie wspominając już o tym że jutro jest piątek więc dodatkowy dzień czekania dla mnie to tak naprawdę dodatkowe 3 dni razem z weekendem. Dla tego proszę jednak o sprawdzenie tej weryfikacji gdyż uważam że powinno już być konto aktywne. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40832636 konsultuję Twoje zgłoszenie. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dziękuję bardzo za sprawdzenie mojego zgłoszenia. Właśnie sprawdziłem I PayU zostało przed chwilą aktywowane. Dziękuję i pozdrawiam 

oznacz moderatorów
14kucy14
#7 Wielbiciel#

A u mnie nadal cisza ...

oznacz moderatorów
albert01
#1 Nowicjusz#

Witam. Mam problem z weryfikacja konta. Wpłaciłem środki i wróciły. Konto nie aktywne 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@albert01 prześlij proszę potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego na adres spolecznosc@allegro.pl w treści wiadomości wklej proszę link do tego wątku. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Marian_Mariusz
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Można sprawdzić kiedy będę mógł zrobić wypłatę środków z Allegro?

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Marian_Mariusz Kiedy zmieniłeś dane do wypłat? Czy wykonałeś przelew weryfikacyjny?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Marian_Mariusz
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Po napisaniu wiadomości i wysłaniu, wskoczyła weryfikacja i już środki w drodze. Dziękuję. 

Ile zwykle środki spływają z PayU do Millenium?

oznacz moderatorów