Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Masz więcej niż 1 konto albo powiązali twoje konto z innym... maila se poszukaj
Dokładnie... wszystko już się wyjaśniło. Miałem stary adres e-mail służbowy, nie wiem jak to działa, ale klikając w link z email windykacji opłać, przerzucali mnie na stare konto gdzie było 0 zł, a faktycznie miałem zaległość.
Wkurzało mnie to, że tu niby windykacja, a jak klikam i sprawdzam w tym mailu swoje konto to nie było zadłużeń...
scam, nic nie klikaj nie podawaj, jeśli miał bys jakieś problemy informacje miał byś podaną na koncie allegro najczęściej tam gdzie widzisz saldo, a jeśli dostajesz maila to w więkoszości to wyłudzenie danych.
Komuś z **piiip** się poyebalo i system wysyła maile o rachunku z adresu windykacja. Mail jest legitny, bo zgadza się kwota i przekierowuje do allegro. Po prostu powinna się pojawić informacja o konieczności uregulowania rachunku, ale jak to w allegro, Alfonsa potrzebują, żeby ten swój burdel ogarnąć. Mam nadzieję, że będą wysyłać przeprosiny za tą akcję.
@slawekkepa z jakiego maila otrzymałeś wiadomość?
@MartynaSz3 potwierdzam, że to nasz adres mailowy. Zapewne powodem zamieszania jest nazwa nadawcy, ale wiadomość ma na celu wyłącznie przypomnienie o uregulowaniu zaległości. Jeśli natomiast Wasze rachunki zostały już opłacone, zignorujcie tę wiadomość. Przekazałam już uwagi w tej sprawie w odpowiednie ręce.
Dzisiejsze maile ze stanem konta na koniec miesiąca, wysłane są przez dział windykacji i wyglądają groźniej niż zazwyczaj 🙂
@actp-sklep No ktoś wpadł na "wspaniały" pomysł z tymi nowymi mailami.
[edycja]