anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Windykacja

slawekkepa
#1 Nowicjusz#
Czy może ktoś sprawdzić mój temat?... Jakaś windykacja, blokada konta itd...
Ktoś chce odemnie wyłudzić pieniądze,? 
Wchodzę na konto i widzę że mam zaległości 0 zł, słownie zero złotych, a tu pisma z windykacji, jakieś o 26, czy czasem 27 zł zaległości.
Będę wdzięczny za pomoc 
Kłaniam się 
Sławomir Kępa 
oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

az1rael
#21 Demiurg#

Masz więcej niż 1 konto albo powiązali twoje konto z innym... maila se poszukaj 

oznacz moderatorów

Client:111474202
#7 Wielbiciel#

Dokładnie... wszystko już się wyjaśniło. Miałem stary adres e-mail służbowy, nie wiem jak to działa, ale klikając w link z email windykacji opłać, przerzucali mnie na stare konto gdzie było 0 zł, a faktycznie miałem zaległość.

Wkurzało mnie to, że tu niby windykacja, a jak klikam i sprawdzam w tym mailu swoje konto to nie było zadłużeń...

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

MMOStock
#10 Popularyzator#

scam, nic nie klikaj nie podawaj, jeśli miał bys jakieś problemy informacje miał byś podaną na koncie allegro najczęściej tam gdzie widzisz saldo, a jeśli dostajesz maila to w więkoszości to wyłudzenie danych.

oznacz moderatorów

lysy198012
#8 Zapaleniec#

Komuś z **piiip** się poyebalo i system wysyła maile o rachunku z adresu windykacja. Mail jest legitny, bo zgadza się kwota i przekierowuje do allegro. Po prostu powinna się pojawić informacja o konieczności uregulowania rachunku, ale jak to w allegro, Alfonsa potrzebują, żeby ten swój burdel ogarnąć. Mam nadzieję, że będą wysyłać przeprosiny za tą akcję.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@slawekkepa z jakiego maila otrzymałeś wiadomość?

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MartynaSz3
#9 Pomysłodawca#
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@MartynaSz3 potwierdzam, że to nasz adres mailowy. Zapewne powodem zamieszania jest nazwa nadawcy, ale wiadomość ma na celu wyłącznie przypomnienie o uregulowaniu zaległości. Jeśli natomiast Wasze rachunki zostały już opłacone, zignorujcie tę wiadomość. Przekazałam już uwagi w tej sprawie w odpowiednie ręce. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

actp-sklep
#10 Popularyzator#

Dzisiejsze maile ze stanem konta na koniec miesiąca, wysłane są przez dział windykacji i wyglądają groźniej niż zazwyczaj 🙂

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@actp-sklep No ktoś wpadł na "wspaniały" pomysł z tymi nowymi mailami.

oznacz moderatorów

Client:111474202
#7 Wielbiciel#

[edycja]

oznacz moderatorów