anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgłoszenie użytkownika.

HITMAN_C4791
#8 Zapaleniec#

Witam.

Chciałem zgłosić użytkownika 

Client:55726142 (Mariusz Molęda)

, który notorycznie z kilku kont licytuje przedmioty, a następnie za nie nie płaci. Szkoda, że na Allegro Lokalnie my - sprzedawcy jesteśmy poszkodowani przez tak nieodpowiedzialne osoby. Co mi po tym, że Allegro nie pobierze prowizji od sprzedaży? A opłacone wyróżnienie przedmiotu któryś raz? A stracony czas? A może mi są potrzebne pieniądze? Oj szkoda i to bardzo, że powoli Allegro na prawdę z roku na rok spada na psy.

Konto na Allegro mam już ponad 17 i pół roku, ale chyba faktycznie pójdę za większością i przejdę na **piiip**, **piiip** lub w mocnej ostateczności **piiip** (który i tak z resztą jest odnogą Allegro).

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@HITMAN_C4791 Podaj mi prozę numery transakcji, które nie ostały opłacone przez tego klienta.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

HITMAN_C4791
#8 Zapaleniec#

Oto numer oferty, za którą użytkownik nie zapłacił: 9f2e4dec-8a6e-4028-9011-e3c766e68a61 Kwota niby nic, produkt też niby nic, ale chodzi o sam fakt. Ostatnio niepłacących użytkowników jest cała masa 😕

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@HITMAN_C4791 Poszkodowanym to dopiero możesz być jak wystawisz na normalnym allegro i powyróżniasz swoje pozycje a taki "dzwon" powygrywa i nie zapłaci . Prowizję oddają tylko za sprzedany przedmiot a tą część którą jest prowizja od wyróżnienia oraz koszt wystawienia z wyróżnieniem przepada . Kiedyś miałem taką co nakupiła dużą ilość takich aukcji ,na parę tysiaków ,zapewniała że na 1000% zapłaci ale niestety to były tylko obietnice i zamiast zysku były straty . Teraz już nie wyróżniam bo takich co licytują i nie płacą to nie ma tygodnia by się nie trafiali.

oznacz moderatorów

HITMAN_C4791
#8 Zapaleniec#

No to jest już dziadostwo ze strony kupujących 😕 Ciekawe czy gdy idą do takiej np. Biedronki czy innego Rossmana to nie płacą i jedzą / używają produktów hehe 🙂

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów