Zgodnie z informacją widoczną na zrzucie ekranu miałem 14 dni na opłacenie aukcji zakończonych 21 grudnia. Są to aukcje na rzecz 34. finału. Jednak już teraz opcja płatności zniknęła.
1. Dlaczego, skoro nie minął termin?
2. Czy jako licytujący mogę w jakiś sposób opłacić aukcję czy powinienem kontaktować się z wystawiającym by wystawił np. Osobną ofertę charytatywną kup teraz na wylicytowaną wartość?
@SzweckiZOLW możliwość płatności powinna być aktywna przez 14 dni. Czy możesz podesłać więcej zrzutów ekranu z zakładki zamówienia? (bez danych osobowych)
Postaram się wyjaśnić, dlaczego nie możesz opłacić aukcji.
@SzweckiZOLW dziękuję! Zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.
@SzweckiZOLW 21.12.2025 o godzinie 17:17 powinieneś otrzymać maila z informacją o wygraniu licytacji. Czy próbowałeś ją opłacić przez link znajdujący się w tej wiadomości?
@RaBarbar_ka @Do tej pory nie, ponieważ wygrałem szereg aukcji z kilku dni u jednego sprzedawcy i chciałem zrobić to łącznie, również by nie płacić kilkukrotnie za wysyłkę.
Przy próbie płatności otrzymuje informację iż nie znaleziono takiego zakupu.
Konsultujemy ten temat, proszę o cierpliwość. Wrócimy do Was niezwłocznie z odpowiedzią.
@SzweckiZOLW z tego co się dowiedziałam, nie możesz opłacić całościowo zamówienia ze względu na to, że część licytacji wygrałeś 9.12.2025 - oznacza to, że faktycznie są one już po terminie. Działam jednak w temacie, by umożliwić Ci płatność, dlatego proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
@kolekcjoner608 obecnie nie ma możliwości systemowego wydłużenia czasu na płatność za aukcje charytatywne. Jednak tak jak w przypadku @SzweckiZOLW myślę, że uda nam się to sfinalizować 🙂
Wrócę ze szczegółami.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Bardzo bym prosił również o wasze stanowisko w tym temacie gdyż temat dotyczy moich aukcji których autor wątku nie może opłacić a ja takich licytujących przez dłuższy czas mam więcej. Jak kupujący nie będą mogli opłacać aukcji bo termin ustalony minął to po prostu nie opłacą i będą nici z naszego wspólnego grania. Może macie jakiś pomysł aby w takich sytuacjach odblokować możliwość opłaca grupowego za wszystkie wygrane pozycje a nie tylko te z ostatnich 14 dni.
@RaBarbar_ka Czekam na jakieś dobre wieści . Ja widzę że licytują u mnie osoby które potrafią wygrywać do ostatniego dnia i dopiero później opłacić całość (poznaję po loginach z poprzednich lat). Nie wiem czy klienci mają świadomość tego że powinni do 14 dni opłacić i czy ich o tym jasno informujecie.