Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, to moja pierwsza aukcja allegro dla WOŚP. Nie widzę nigdzie możliwości aby ustawić czas trwania aukcji do końca finału WOSP, czy ktoś może mi wskazać jak mogę to zrobić? Krótszy czas trwania aukcji może odstraszyć kupujących i wprowadzić w konsternację. Niestety sam nie zlazłam miejsca gdzie mógłbym to edytować na tak długi czas. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
Ja ustawiam pozycje które chcę aby kończyły się w dniu finału na 10 dni przed nim ,zaznaczając czas trwania aukcji na tyle dni.
Dzięki aczkolwiek nie mialem możliwości wybrania dluzszego terminu niż 10 dni. A podczas edycji to pole pozostaje wyszarzone. Będe kombinować dalej, podzrawiam!
Znalazłem odpowiedź innym poście 🙂
"3. Jak długo trwają aukcje Allegro dla WOŚP?
Twoje oferty potrwają maksymalnie do końca zbiórki, czyli do 16 lutego 2026 roku. Ostatniego dnia zbiórki wszystkie trwające oferty wystawione w ramach aukcji Allegro dla WOŚP, także te z opcją wznawiania, zostaną automatycznie zakończone.
W formularzu wystawiania możesz wybrać, ile czasu potrwa licytacja: 1, 3, 5, 7 lub 10 dni. Jeśli chcesz wystawić licytację z innym czasem trwania niż ten dostępny w formularzu wystawiania – skontaktuj się z nami. Na Twoją prośbę możemy wydłużyć czas trwania licytacji, ale nie dłużej niż do końca zbiórki, czyli do 16 lutego 2025."
@Client:43164169 na prośbę wystawiającego możemy wydłużyć czas trwania Aukcji Allegro dla WOŚP - pamiętaj jednak, że nie możemy zrobić tego w aktywnej ofercie. Daj nam znać przed wystawieniem oferty 🙂
Zatem zwracam się z uprzejmą prośbą o ustawienie czasu kolejnej aukcji do końca zbiórki WOŚP. Czy muszę najpierw usunąć aktualną ofertę? Czy możecie ustawić to tak aby kolejna która dodam miała w/w czas licytacji? Czy aukcja musi być w trakcie przygotowania? Proszę też o informację w jaki sposób najlepiej Wam to zgłosić. Dziękuję i pozdrawiam
@Client:43164169 wprowadziliśmy zmiany 🙂 Od teraz możesz wystawiać Aukcje Allegro dla WOŚP z dłuższym czasem trwania (maksymalnie do końca zbiórki, czyli do 16 lutego 2025).
@RaBarbar_ka Czy inni np. ja również mogę mieć taką możliwość. Oprócz pozycji popularnych wystawiłbym coś lepszego na cały okres trwania tej zbiórki.
@kolekcjoner608 gotowe! 🙂 Mam nadzieję, że uda się wystawić jakąś epicką Aukcję Allegro dla WOŚP. W styczniu zachęcam do dzielenia się wystawionymi przedmiotami na social mediach z oznaczeniem Allegro lub podesłanie linków tutaj - zadbamy, by aukcje naszej społeczności były widoczne 🙂
@RaBarbar_ka Dziękuję bardzo ,coś postaram się przygotować.
Widzę że wydłużony czas już działa ale mam mały problem gdyż nie mogę (lub się nieco pogubiłem) i nie wchodzi mi wystawianie "normalne" w którym wystawiam większość ofert . Większość jest wystawiana przez nas na kilka dni z zaznaczoną automatyczną możliwością wznowienia w razie braku oferty. Teraz tego przycisku nie mogę kliknąć ,a wystawiając setki ofert dobrze by było żebym samemu mógł decydować które będą na dłuższy termin a które nie . @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kolekcjoner608 czy pisząc o "normalnym" wystawianiu nadal masz na myśli platformę Allegro Charytatywni i wystawianie aukcji charytatywnych?
Dziękuję, niestety gdy próbuje utworzyć nową aukcję to teraz limit wynosi 30 dni więc licząc od dzisiaj do 20 stycznia. Czy jeśli wybiorę te opcje to po publikacji automatycznie zwiększy czas do końca zbiórki? Nie chce być nadgroliwy, po prostu próbuje zrozumieć jak mogę to teraz ustawić. Dziękuję bardzo za pomoc
@Client:43164169 w formularzu wystawiania, w sekcji Czas trwania powinien być widoczny kalendarz, w którym możesz ustawić własny czas trwania aukcji. Sprawdź proszę, czy widzisz taką opcję.
@RaBarbar_ka Niestety, w dalszym ciągu w sekcji czas trwania znajduję się rozwijalna lista.
@Client:43164169 w takim razie zgłaszam temat i wrócę do Ciebie z informacjami.
Dziękuję
@Client:43164169 jeszcze chciałabym dopytać, czy wystawiasz Aukcję Allegro dla WOŚP przez ten formularz?
Tak, korzystam z niego i o dziwo kalendarz teraz jest dostępny. Być może system potrzebował trochę czasu aby opublikować wprowdzone zmiany. Za chwilę wstawię aukcję od nowa i dam znać czy wszystko zadziałało prawidłowo. Dzięki wielkie!
@RaBarbar_ka mamy to! Dziękuje serdecznie za pomoc w całej akcji.
Czy jest taka możliwość abyście ustawili przekierowanie z poprzednich aukcji na tę aktualną?
Jeśli tak to proszę o przekierowanie aukcji nr: 18150074478 & 18151758672 do 18157886203.
Jeszcze raz dziękuje bardzo za pomoc! Pozdrawiam serdecznie 🙂