anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aukcja WOŚP - jak ustawić koniec licytacji na final

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:43164169
#7 Wielbiciel

Cześć, to moja pierwsza aukcja allegro dla WOŚP. Nie widzę nigdzie możliwości aby ustawić czas trwania aukcji do końca finału WOSP, czy ktoś może mi wskazać jak mogę to zrobić? Krótszy czas trwania aukcji może odstraszyć kupujących i wprowadzić w konsternację. Niestety sam nie  zlazłam miejsca gdzie mógłbym to edytować na tak długi czas. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! 

oznacz moderatorów
47 ODPOWIEDZI 47
Client:43164169
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:43164169 bardzo się cieszę, że wszystko działa już prawidłowo. 
Niestety nie mamy opcji przekierowania, jeśli jednak w aukcjach nie było ofert kupna, możesz je z powodzeniem zakończyć.
Trzymam mocno kciuki za jak najwyższą kwotę w tej aukcji 🤞❤️

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka

@Client:43164169 Twoja oferta została dodana do karuzeli "Poczuj rytm pomagania i wesprzyj 34. Finał WOŚP" na stronie Allegro Charytatywni 🙂 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Anna_Sitkiewicz
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
To ja również poproszę o opcję kalendarza w aukcjach na WOŚP, żeby ustawić licytację na finał. 

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka

@Anna_Sitkiewicz gotowe! Możesz teraz wystawić Aukcje Allegro dla WOŚP z dłuższym czasem trwania - do 34. Finału, a nawet do końca trwania WOŚPowych licytacji 🙂 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
kimiko
#7 Wielbiciel

@RaBarbar_ka  ja również proszę o wydłużenie czasu  do końca trwania WOŚPowych licytacji aktualnie mam tylko możliwość wystawienia aukcji na max 10 dni.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka

@kimiko przepraszam, że tak długo czekałaś. Już gotowe - możesz śmiało wystawiać Aukcje Allegro dla WOŚP z wydłużonym czasem licytacji 🙂 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KosaBart
#3 Debiutant

@RaBarbar_ka Właśnie jestem w trakcie wystawiania pracy na licytację i również będę wdzięczny za wydłużenie czasu  do końca trwania WOŚPowych licytacji (aktualnie mam tylko możliwość wystawienia aukcji na max 10 dni).

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@KosaBart już działam w tej kwestii. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KosaBart
#3 Debiutant

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Ja również poproszę o opcję kalendarza w aukcjach na WOŚP, żeby ustawić licytację na finał. 

oznacz moderatorów
Client:103788945
#2 Obserwator

Cześć! tez chciałabym wydłużyć czas trwania aukcji WOŚP, tak aby była aktywna do końca zbiórki, czy mogłabym prosić o pomoc, włączenie tej opcji na moim koncie?

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@Client:103788945 bardzo proszę, gotowe. Możesz wystawiać już licytacje z wydłużonym czasem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
wosp_elblag
#2 Obserwator

czy mogłabym prosić, aby wszystkie moje aukcje, które będę wstawiała na wosp, skonzyły się 26.01.206

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów
_HolaOla_

@wosp_elblag w Twojej sprawie również działam. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KosaBart
#3 Debiutant

To ja również będę wdzięczny za umożliwienie wydłużenia czasu WOSPowej aukcji.

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@KosaBart @wosp_elblag gotowe, możecie już wystawiać swoje licytacje z dłuższym czasem.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KosaBart
#3 Debiutant

Dziękuję. Przed chwilą udało mi się wystawić grafikę!

oznacz moderatorów
_HolaOla_

@KosaBart bardzo się cieszę i teraz życzę tylko wspaniałego wyniku Twojej licytacji. Dobrego wieczoru 🙂 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KosaBart
#3 Debiutant
oznacz moderatorów