Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, zauważyłem spadek punktów o 110, nie można nigdzie tego podejrzeć, Allegro znowu coś zmieniło w punktacji?
Ta jakość sprzedaży jest skopana, staram się aby wszystko było cacy a mam tylko 200 punktów na 500,
Przez szybką wysyłkę nie mogę nazbierać punktów, dlaczego jeśli mam ustawione 3 dni i w tym czasie wysyłam paczkę czasami nawet tego samego dnia to nie są naliczane mi punkty.
Mieszkam na zadupiu i to jest dla mnie problem latać co godzina 10 km aby wysłać paczkę.
Niech allegro to poprawi, powinny być punkty za wysyłkę w deklarowanym czasie mam racje?
@euphoria_art to są punkty za szybką wysyłkę , a nie za wysyłkę w czasie , naliczane są do transakcji , dla których zadeklarowałeś wysyłkę natychmiast lub 1 dzień i skutecznie w czasie nadałeś .
Wiem że są to punkty za szybką wysyłkę, pytanie było skąd spadek punktów o 110, czy allegro cos zmieniło bo nigdzie nie mogę tego podejrzeć, usunęło jakąś miarę czy coś?
@euphoria_art Punkty zostały odjęte, ponieważ w ciągu ostatnich 30 dni nie otrzymałeś nowych wiadomości od klientów.
Proszę Cię, abyś nie tworzył wielu nowych wątków w tym samym temacie, co właśnie zrobiłeś. Takie działanie to spam, co jest wbrew regulaminowi Gadane.
@euphoria_art Konsultuję Twoją sprawę.
Wiadomo coś w mojej sprawie?
Dopiero się dojrzałem że znikło mi "średni czas odpowiedzi" - 100 punktów. Wszystkim znikły punkty za średni czas odpowiedzi czy tylko mi??
Hej, dziś znikło mi pole "średni czas odpowiedzi" i wraz z nim 100 punktów w panelu jakości sprzedaży.
u Was też znikło czy tylko u mnie?
@euphoria_art zgodnie z tym co napisała Wiktoria - "Punkty zostały odjęte, ponieważ w ciągu ostatnich 30 dni nie otrzymałeś nowych wiadomości od klientów.". W mierze "średni czas odpowiedzi" uwzględniamy ostatnie 30 dni, oznacza to, że wynik stale jest aktualizowany. Więcej o tym jak przyznajemy punkty w określonych miarach, przeczytasz w tym artykule.
Dodatkowo, w zakładce jakość sprzedaży możesz pobrać raport z ostatnich 30 dni - znajdziesz w nim informacje jak zmieniały się poszczególne statystyki.
Bardzo proszę niech ktoś zapyta o mój towar. Dzieki z góry.
@euphoria_art mogę Ci zadać pytanie , ale może się to skończyć banem , a i tak nic na tym nie zyskasz .
OK, rozumiem ale nie do końca, dlaczego brak u mnie jest kategorii "średni czas odpowiedzi", powinna być ta kategoria i obok punkty, nie ma zupełnie nic. Oczywiście jest zakładka brak pytań od klientów, ale mi chodzi o zupełnie coś innego, jeszcze raz powtarzam brakuje zakładki "średni czas odpowiedzi".
Chyba nie do końca jest to uczciwe z Waszej strony skoro klient nie pyta o towar to znaczy że jest dobry opis w aukcji, dlaczego mam ponosić tego konsekwencje? powinienem dostać za to punkty a nie na odwrót, mam racje?
@euphoria_art zakładka "średni czas odpowiedzi".widoczna jest tylko wtedy , gdy w ostatnich 30 dniach klienci zadali Ci przynajmniej jedno pytanie ,ale nie jest widoczna ,,brak pytań od klientów,,.Jedno wyklucza drugie .
@euphoria_art nie wyświetlamy sekcji "średni czas odpowiedzi" - ponieważ tak jak wspomnieliśmy, od 30 dni nie otrzymałeś żadnego pytania od klienta. W tej mierze bierzemy pod uwagę ostatnie 30 dni. Oznacza to, że jeżeli nie było pytania od klienta, to nie było również odpowiedzi - czyli nie mamy danych, na których podstawie moglibyśmy wyświetlać średni czas odpowiedzi.
No dobra, dlaczego mi odjęliście te punkty, Pani moderatorka niech wypowie się uczciwie. Mam 3 pytania:
1. Czy to moja wina że odjęte zostały punkty?
2. Co mam zrobić aby Kupujący do mnie pisali w sprawie ofert?
3. Kiedy ukarze się poradnik w serwisie Allegro "Mój wpływ na wiadomości od kupujących" ?nigdzie nie mogę takiego znaleźć.
Proszę o uczciwe odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich oraz życzę miłego weekendu.
@euphoria_art nikt Ci punktów nie odjął , .... kiedyś zatrybisz ,.
Zatrybiłem juz dawno, oczywiscie ze punkty nie zostały przyznane ale nie jest to FairPlay, prosze wypowiedz sie odnośnie 3 punktów jestem ciekaw odpowiedzi.
Odpowiedz mi jaki wpływ mam na to że nikt do mnie nie pisze w sprawie ofert i co mam zrobić aby pisali? Czy to jest uczciwa zagrywka ze strony Allegro?