Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o informację dlaczego system Allegro nie chce wypłacić mi pieniędzy z konta Przelewy 24 - Allegro ???
Zlecenie jest cały czas "ANULOWANE" .... Pozostałem konta -Allegro Finance i PayU − Allegro nie miały z tym problemu i rozpoczęły procedurę wypłaty należności .
Chyba sprawa się wyjaśniła - po pobraniu środków za kampanię ADS środki zostały odblokowane. Dziwne bo do tej pory gdy było ustawione automatyczne zlecenie wypłaty ( odbywało to się między pierwszą w nocy a trzecią) Allegro nie blokowało wypłaty. Widać od teraz tak będzie .........
u mnie jest to samo
tez nie otrzymałam wyloty środków i jest to anulowane
sroki są na saldzie
proszę o wyjaśnienie kolejnej dziwnej akcji z finansami
chodzi o konto Allemakijazpl
prosze o wyjasnienie bo mam to samo
sama zleciłam ręcznie te środki aby sprawdzić czy w ogóle mogę to zrobić prosze o wyjaśnienie
Za jakiś czas okaże się że Allegro na poczet przyszłych opłat, które mogą się pojawić za dwa - trzy dni będzie blokowało pieniądze na naszych kontach ....... kolejne ułatwienie dla sprzedających .....
nie wiem , ale
ja nie mam anulowanych wypłat, ale nie korzystam z ADS więc może temu
Operator płatności Przelewy24 odnotował awarię w dniu wczorajszym. Otrzymaliśmy informacje wczoraj w godzinach popołudniowych, że problem został rozwiązany.
Widzimy jednak, że dzisiaj również występowały problemy. Temat jest nam znany i zespół techniczny pracuje nad rozwiązaniem problemów.
Przepraszam za niedogodności.