anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[07.07.2025] Awaria poczta polska

MAMY ROZWIĄZANIE!
planeta_kabli
#11 Animator#

Czy działa u Was generowanie etykiet poczyt polskiej ?

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
mdrogeria
#21 Demiurg#

EN działa poprawnie .

oznacz moderatorów
planeta_kabli
#11 Animator#

czy ktoś korzysta z BLpaczka (usługa przesyłka ecommerce) Czy komuś udało się dodzonić na infolinię bądź ma jakieś informacje ?

oznacz moderatorów
Metalmedia
#7 Wielbiciel#

Jest problem, nie tylko z BL Paczką, ale też Pocztą, wysyłam z Allegro. Tu aktualne statusy:

https://status.base.com/

oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U mnie też problem z nadawaniem, generowaniem etykiet również, co się dzieje?
Działa dopiero za którymś razem działa, więc pytanie czy nie wygeneruje po kilka etykiet do jednego zamówienia.

oznacz moderatorów
supermarket-zoo
#7 Wielbiciel#

u mnie nie działa 

oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca#

działa!

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć, dziękuje za zgłoszenia. Według informacji które otrzymałem, awaria została usunięta. Jeśli problem pojawi się ponownie, prosiłbym o zgłoszenie go tutaj.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not@_HolaOla_  Niestety tak jak przypuszczałem kilka zamówień nadało mi kilkukrotnie , proszę o anulowanie ich. Podję nr zamówienia i numer przesyłki do anulowania:
358c3660-5a6a-11f0-863a-7746c592aebc, PX7139462842
- 16c036d0-5a4e-11f0-8f38-5b5414162ecb, PX7139440259 oraz PX7139422446

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @TOTAL4YOU, do jakości sprzedaży wliczana jest pierwsza wysłana przez Ciebie przesyłka dla danego zamówienia. Błędnie wygenerowane etykiety nie mają negatywnego wpływu na Twoją jakość i nie ma potrzeby ich anulowania.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Dziś znów problem z nadawaniem paczek przez pocztex!! 
Co do anulowania wysyłek, ok ale płatności również nie pobiera za te etykiety?

oznacz moderatorów
TOTAL4YOU
#9 Pomysłodawca#

ok, działa. 
Co do anulowania wysyłek, ok ale płatności również nie pobiera za te etykiety? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@TOTAL4YOU podaj mi proszę konkretne przykłady, których dotyczą problemy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów