Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy działa u Was generowanie etykiet poczyt polskiej ?
EN działa poprawnie .
czy ktoś korzysta z BLpaczka (usługa przesyłka ecommerce) Czy komuś udało się dodzonić na infolinię bądź ma jakieś informacje ?
Jest problem, nie tylko z BL Paczką, ale też Pocztą, wysyłam z Allegro. Tu aktualne statusy:
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ U mnie też problem z nadawaniem, generowaniem etykiet również, co się dzieje?
Działa dopiero za którymś razem działa, więc pytanie czy nie wygeneruje po kilka etykiet do jednego zamówienia.
u mnie nie działa
działa!
Cześć, dziękuje za zgłoszenia. Według informacji które otrzymałem, awaria została usunięta. Jeśli problem pojawi się ponownie, prosiłbym o zgłoszenie go tutaj.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not@_HolaOla_ Niestety tak jak przypuszczałem kilka zamówień nadało mi kilkukrotnie , proszę o anulowanie ich. Podję nr zamówienia i numer przesyłki do anulowania:
- 358c3660-5a6a-11f0-863a-7746c592aebc, PX7139462842
- 16c036d0-5a4e-11f0-8f38-5b5414162ecb, PX7139440259 oraz PX7139422446
Cześć @TOTAL4YOU, do jakości sprzedaży wliczana jest pierwsza wysłana przez Ciebie przesyłka dla danego zamówienia. Błędnie wygenerowane etykiety nie mają negatywnego wpływu na Twoją jakość i nie ma potrzeby ich anulowania.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dziś znów problem z nadawaniem paczek przez pocztex!!
Co do anulowania wysyłek, ok ale płatności również nie pobiera za te etykiety?
ok, działa.
Co do anulowania wysyłek, ok ale płatności również nie pobiera za te etykiety? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TOTAL4YOU podaj mi proszę konkretne przykłady, których dotyczą problemy.