Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Proszę o pomoc
Wysyłam Orlen od kiedy zaczął być obowiązkowy
Dziś podczas generowania zamówień taki otrzymałem komunikat
"
Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony.
"
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo proszę o pilną pomoc bo ponoć przesyłek Orlen nie da się dostarczyć do ich automatów (a najbliższy mam ok 15 km)
Dzień dobry. U mnie tak samo, wszystko działało dobrze, dzisiaj komunikat j. w. Proszę o pomoc
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U nas to samo, czekamy na pilne załatwienie tej sprawy!
u nas jednakowo - ,,Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony.''
prosimy o pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
u nas też to samo...
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@wdowki @sklep_ekosiarki @domoweinspiracje @WITLEATHER_PL @winnyrumcajs2
Dziękuję za sygnał. Wyjaśniamy sprawę z przewoźnikiem. Wrócimy tutaj z informacją.
Chyba ogólna awaria bo u nas też nie można zamówić ORLENU.
Kurna wcześniej DHL teraz Orlen? Przecież to sa kpiny za które sprzedający płacą
Też mamy taki sam problem, prosimy o szybkie rozwiązanie problemu prosimy o pomoc @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mamy dziś takie same problemy ze zleceniem podjazdu., Czy problem po stronie Orlenu wrócił?
Nie można zamówić podjazdu kuriera.
Komunikat: Dla podanego adresu przewoźnik nie zaproponował żadnych godzin podjazdu. Podjazdy kuriera nie są dostępne w Twojej lokalizacji lub dla wybranych paczek podjazd został już zamówiony.
Dokładnie to samo - nie można zamówić podjazdu orlen paczka
Ręce opadają. Tydzień bez awarii u jakiegoś przewoźnika tygodniem straconym.
OD rana brak możliwości zamówienia podjazdu ORlen
U nas przed chwilą poszło bez problemu
Orlen potwierdził usunięcie problemu. Proszę Was o sprawdzenie czy możecie teraz zamówić podjazd.
Za wcześniejsze nieprawidłowości przepraszamy w imieniu Allegro i przewoźnika.
zadziałało 🙂