Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, w związku ze zmianami w rest api 23 września, chciałbym zapytać, za jakie konkretnie działania mogą być nakładane kary pieniężne. Czy na przykład importowanie ofert z allegro na inną stronę również podlega takim karom?
Proszę o odpowiedź. Czy jak mam podpięte dpd, elektroniczny nadawca poczty polskiej to mam to odpiąć. Dpd słuzy do wystawiania etykiet pobraniowych.
@Autoruso Aplikacje jak DPD nie są zbyt groźne dla nas, ale według zasad nie powinny wymuszać rejestrowania klucza na Twoim koncie.
Zwróć się do właściciela narzędzia, z którego korzystasz z informacją, że Allegro wymaga, żeby właściciel aplikacji miał swój klucz. Zwróć tylko uwagę, jakie uprawnienia dają aplikacji.
Jak widzisz, nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie.
Pytanie do allegrowiczów , bo moderatorzy milczą... czy ktoś sie orientuje i może mi wyjasnić kwestie z Rest Api ,czy przez baselinkera można normalnie przerzucac aukcje na inne portale czy nie? jesli nie to w jakiej sytuacji? czy manager paczkomaty i webtrucker który równiez jest z inpostu jest legalny? Wprowadzają zmiany nagle od 23.09 a wszyscy milczą i brak konkretów