Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu mam problem w wystawianiem ofert. Za każdym razem nie udaje mi się wystawić nowej oferty.
Możecie mi podpowiedzieć co robię źle, albo coś zrobić, żeby to działało, bo dość męczące jest przechodzenie przez wszystkie opcje wyboru, by na końcu dowiedzieć się, że się nie udało, pisać tutaj z prośbą o odblokowanie i zaczynanie od początku.
https://salescenter.allegro.com/offer/17007714875/restore
Tak przy pierwszej próbie czas wysyłki był niewypełniony, ale teraz już jest wypełniony, a mimo to nie udaje mi się wystawić oferty.
Tak mam praktycznie za każdym raze z każdą nową ofertą.
U nas to samo! Ciasta wyczyszczone. Wystawianie nowych ofert nie działa w żadnej przeglądarce.
U mnie ten sam problem...Za dużo zmian związanych z ustawą w formularzu wystawienia, system sobie już nie radzi. Problem jest natury technicznej.
Nie działa - wszystko się wysypuje
@pokablu_com @urmik_ekosiarki @-GOSI- @AYA-PL @OskaritoSSS
Zespół techniczny rozpoczął prace nad przywróceniem prawidłowego działania wszystkich funkcji.
Przepraszamy za nieprawidłowości.
Problem oznaczono jako rozwiązany, a wystawiać dalej się nie da, to jest właśnie logika Allegro 😉
Prośba o ew. oznaczenie posta jako rozwiązanie jak już będzie działało, a nie przy próbie podjęcia działań mających na celu rozwiązanie. 😉
@pokablu_com Mój wpis jest oznaczony jako rozwiązanie, żeby kolejne osoby miały szybki dostęp do informacji co się aktualnie dzieje w tej sprawie.
Cały czas cyklicznie od wielu dni powtarza się błąd przy wystawianiu ( wznowieniu ) ofert z napisem: Nie udało się pobrać oferty. Nie można obecnie pobrać zdjęć oferty. Spróbuj ponownie.
I tak w kółko. Ile razy można to zgłaszać. Nie jest wam wstyd!!!
Dzień dobry,
Również mamy problem z dodawaniem oferty ze względu na błąd:
Najdziwniejszy jest fakt, że próbowałem dodać ofertę nawet bez zdjęć - wyskakuje ten sam błąd.
U wielu ludzi- Sprzedających występuje ten sam problem. Nie można wystawic aukcji. System padł w natłoku ostatnich zmian związanych z ustawą i włączaniem poszczególnych rubryk w formularzu wystawiania...Temat jest gorący...zgłaszam problem jako problem techniczny @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
tak ..to jest ten słynny 13 grudnia.
Je też będę spał do południa ,,, 😛
"Nie udało się utworzyć producenta odpowiedzialnego po stronie serwisu zewnętrznego. Pole Phone number jest puste lub zawiera tylko białe znaki"
😂
Wczoraj nie doczekalam się żadnej pomocy, problem występuje w dalszym ciągu:
Kiedy zostanie w końcu usunięty
Mam dokładnie ten sam problem !!!
Dokładnie to nie jest tylko dzisiaj,problem występuje od dawna i nikt z tym nic nie robi
standard allegó..no..
problem nie dotyczy kupujących, więc pełna olewka