Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Po wybieraniu opcji "Wystaw podobną" po załadowaniu strony przesuwa się ona automatycznie do opcji promowania zamiast zostawać na samej górze. Dzieje się tak na wszystkich komputerach które posiadam.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@la_nika co znaczy według was wkrótce? od 2 dni nie umiecie usunąć problemu i trwa dalej! może byście z łaski swojej zamieścili informacje o przewidzianym czasie usunięcia usterki???
Mam ten sam problem już 3 dzień, przy wystawianiu nowej aukcji, strona automatycznie przewija się do dołu, co jest bardzo uciążliwe
@Syrena_zT a problem dalej jak był tak jest. Wasi specjaliści kiedy usuną problem z przenoszeniem w dół strony? Czy od dwóch dni przybyło wam kasy na koncie jak ktoś przez pomyłkę włączył promowanie! Celowe z waszej strony aby nie usuwać problemu?
@sklepRTVSAT naprawdę rozumiem, że jest to uciążliwe. Jest to problem techniczny, a nie celowe działanie. Gdy ktoś przypadkiem uruchomia opcje promowania, to wykonujemy korekty naliczonych opłat, więc nie jest to naszym celem, Twoje przypuszczenie nie ma sensu.
Zgłosiłam, że jest to poważny problem i oczekujecie jak najszybszego rozwiązania, poprawka powinna zostać wprowadzona jeszcze dzisiaj.
Tak jak pisałam, dam Wam znać, gdy to się stanie.
dodatkowo pojawił mi się jeszcze jeden dziwny problem (sprawdzane na 2 różnych komputerach 3 przeglądarkach) przy wystawianiu produktu przy "wystaw podobne" ekran zjeżdża na sam dół , następnie dzieje się tak samo przy wciśnięciu "zmień produkt" to znacznie wydłuża wystawianie aukcji i pojawił się ten problem w ciągu 2 ostatnich dni (ciasteczka czyszczone)
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Chciałbym zgłosić problem, który występuje podczas korzystania z platformy. Po kliknięciu opcji „Wystaw podobne” lub przy wystawianiu nowej aukcji, strona automatycznie przewija się do dołu, co jest bardzo uciążliwe. Podobna sytuacja ma miejsce również po wybraniu produktu z katalogu – po powrocie do edycji oferty strona przeskakuje na sam dół.
Nie wiem ile można czekać !?
Mam ten sam problem co niektórzy już 3 dzień, przy wystawianiu nowej aukcji, strona automatycznie przewija się do dołu, co jest bardzo uciążliwe..
Zgadza się. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Już to zgłaszaliśmy 2 dni temu i nadal z tym nic nie zrobili. Strona przewija się do opcji promowania, przez co łatwo można kliknąć i omyłkowo włączyć drogi pakiet. Ponownie proszę adminów o odpowiedź kiedy to zostanie naprawione, filmik z problemem juz Państwu wysłałam.