Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziala Wam SS?
Mi wlasnie padlo - pojawia sie komunikat:
Podczas łączenia z serwerem „salescenter.allegro.com” wystąpił błąd. PR_CONNECT_RESET_ERROR
Kod błędu: PR_CONNECT_RESET_ERROR"
Sama strona Allegro dziala poprawnie.
P.S. Zamiast prosic o zrzuty, filmiki, akty urodzenia i numer buta - sprawdzcie prosze dokladnie ewentualna awarie zamiast uprawiac spychologie 😉
Nie można nadać żadnych przesyłek połączyć się z salles center
Proszę moderatora a szybkie zadziałanie w tej sprawie
Serwer salescenter.allegro.com wysłał nieprawidłową odpowiedź.
😞 moderator allegro za ile będzie ta awaria zrobiona ?
przecież działa ...
nic nie działa
@lublin-bmw marudzisz
jak ci działa to zbędna jest tu twoja wypowiedz
Połączenie zostało zresetowane.
Wypróbuj te rozwiązania:
Witam, witryna https://salescenter.allegro.com nie działa, ot tak nagle w mojej sieci. Resetowałam komputer, połączenie wifi oraz komputer. Próbowałam się połączyć z innych przeglądarek. Witryna nie działa tylko przy podłączonej sieci firmowej.
Na telefonie witryna również nie działa, Ale gdy odłączę się od wifi i połączę 5g z sieci play działa normalnie.
Wszystkie inne strony działają - tylko nie sales center. Problem wystapił , gdy dodawałam kolejne produkty do oferty. Działało i nagle przestało.
Wygląda na to, że firmowa sieć orange zablokowała (?) tą witryne. Wyskakuje komunikat :Ta witryna jest nieosiągalna" , albo " Niestety.. nie można przejść do tej strony" oraz "TA WITRYNA NIE UMOZLIWIA BEZPIECZNEGO POŁĄCZENIA".
Dobrze ale czy to zostanie naprawione przez allegro czy jak nie widze aby jakis moderator zabrał głos w tej sprawie ????
W innym poście się odezwała moderatorka z informacją, że dział techniczny pracuje nad problemem.
Super że pracuje ale nie on bedzie mial problem z nadaniem przesyłek do klientow ja nie widze zeby mi odpisał ktoś z pomocy allegro na wiadomosc do tej pory
a gdzie jest ten post ze coś robią ???
u mnie też na Orange nie działa, natomiast na Play jest wszystko ok
sie ma Play sie nie ma problemów 😁
JAK DŁUGO MOŻE POTRWAĆ AWARIA . NIE MOŻEMY ZALOGOWAĆ SIĘ NA KONTO https://salescenter.allegro.com/
Witam, witryna https://salescenter.allegro.com nie działa, ot tak nagle w mojej sieci. Resetowałam komputer, połączenie wifi oraz komputer. Próbowałam się połączyć z innych przeglądarek. Witryna nie działa tylko przy podłączonej sieci firmowej.
Na telefonie witryna również nie działa, Ale gdy odłączę się od wifi i połączę 5g z sieci play działa normalnie.
Wszystkie inne strony działają - tylko nie sales center. Problem wystapił , gdy dodawałam kolejne produkty do oferty. Działało i nagle przestało.
Wygląda na to, że firmowa sieć orange zablokowała (?) tą witryne. Wyskakuje komunikat :Ta witryna jest nieosiągalna" , albo " Niestety.. nie można przejść do tej strony" oraz "TA WITRYNA NIE UMOZLIWIA BEZPIECZNEGO POŁĄCZENIA".
Proszę o pomoc.