anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[15.04.2025] Problem z Sales Center "Serwer salescenter.allegro.com wysłał nieprawidłową odpowiedź"

MAMY ROZWIĄZANIE!
accadia
#13 Ambasador#

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Dziala Wam SS?

Mi wlasnie padlo - pojawia sie komunikat:

Podczas łączenia z serwerem „salescenter.allegro.com” wystąpił błąd. PR_CONNECT_RESET_ERROR

Kod błędu: PR_CONNECT_RESET_ERROR"

Sama strona Allegro dziala poprawnie.

P.S. Zamiast prosic o zrzuty, filmiki, akty urodzenia i numer buta - sprawdzcie prosze dokladnie ewentualna awarie zamiast uprawiac spychologie 😉

oznacz moderatorów
90 ODPOWIEDZI 90
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Nie można nadać żadnych przesyłek połączyć się z salles center 

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Proszę moderatora a szybkie zadziałanie w tej sprawie 

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia

Serwer salescenter.allegro.com wysłał nieprawidłową odpowiedź.

• Uruchom Diagnostykę sieci systemu Windows.
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

😞 moderator allegro za ile będzie ta awaria zrobiona ?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

przecież działa ...

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

nic nie działa 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@lublin-bmw marudzisz 

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

jak ci działa to zbędna jest tu twoja wypowiedz 

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Ta witryna jest nieosiągalna

Połączenie zostało zresetowane.

Wypróbuj te rozwiązania:

ERR_CONNECTION_RESET
oznacz moderatorów
kolor_sklep_pl
#7 Wielbiciel#

Witam, witryna https://salescenter.allegro.com nie działa, ot tak nagle w mojej sieci. Resetowałam komputer, połączenie wifi oraz komputer. Próbowałam się połączyć z innych przeglądarek. Witryna nie działa tylko przy podłączonej sieci firmowej.
Na telefonie witryna również nie działa, Ale gdy odłączę się od wifi i połączę 5g z sieci play działa normalnie.
Wszystkie inne strony działają - tylko nie sales center. Problem wystapił , gdy dodawałam kolejne produkty do oferty. Działało i nagle przestało. 
Wygląda na to, że firmowa sieć orange zablokowała (?) tą witryne. Wyskakuje komunikat :Ta witryna jest nieosiągalna" , albo " Niestety.. nie można przejść do tej strony" oraz "TA WITRYNA NIE UMOZLIWIA BEZPIECZNEGO POŁĄCZENIA".

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Dobrze ale czy to zostanie naprawione przez allegro czy jak nie widze aby jakis moderator zabrał głos w tej sprawie ????

oznacz moderatorów
kolor_sklep_pl
#7 Wielbiciel#

W innym poście się odezwała moderatorka z informacją, że dział techniczny pracuje nad problemem.

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

Super że pracuje ale nie on bedzie mial problem z nadaniem przesyłek do klientow ja nie widze zeby mi odpisał ktoś z pomocy allegro na wiadomosc do tej pory 

oznacz moderatorów
lublin-bmw
#8 Zapaleniec#

a gdzie jest ten post ze coś robią ???

oznacz moderatorów
Polbike_sklep
#7 Wielbiciel#

u mnie też na Orange nie działa, natomiast na Play jest wszystko ok 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

sie ma Play sie nie ma problemów 😁

oznacz moderatorów
NOVABUD__COM__PL
#7 Wielbiciel#

JAK DŁUGO MOŻE POTRWAĆ AWARIA . NIE MOŻEMY ZALOGOWAĆ SIĘ NA KONTO https://salescenter.allegro.com/

oznacz moderatorów
kolor_sklep_pl
#7 Wielbiciel#

Witam, witryna https://salescenter.allegro.com nie działa, ot tak nagle w mojej sieci. Resetowałam komputer, połączenie wifi oraz komputer. Próbowałam się połączyć z innych przeglądarek. Witryna nie działa tylko przy podłączonej sieci firmowej.
Na telefonie witryna również nie działa, Ale gdy odłączę się od wifi i połączę 5g z sieci play działa normalnie.
Wszystkie inne strony działają - tylko nie sales center. Problem wystapił , gdy dodawałam kolejne produkty do oferty. Działało i nagle przestało. 
Wygląda na to, że firmowa sieć orange zablokowała (?) tą witryne. Wyskakuje komunikat :Ta witryna jest nieosiągalna" , albo " Niestety.. nie można przejść do tej strony" oraz "TA WITRYNA NIE UMOZLIWIA BEZPIECZNEGO POŁĄCZENIA".

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów