Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po wejściu do wystaw przez formularz pokazuje się komunikat ze zmianą języka aby wystawić ofertę. Po naciśnięciu na dany język u nas np jęz. polski nic się zmienia i komunikat się powtarza. Czy ktoś też tak ma?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ prosimy o pomoc, wygląda to na globalną awarię 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ u mnie to samo
Potwierdzam, zmiana przeglądarki nie pomogła. Nie można wystawiać ofert.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jak klikam wystaw przez formularz przenosi mienie na to okienko i jak zmieniam i zapisuje mam z powrotem zmianę języka 😞 i na dodatek zmienia mi na ciemny motyw 😞
AKTUALIZACJA 17.04.2024 g. 11:34
Otrzymałam informację, że problem już nie występuje, bardzo proszę o potwierdzenie.
Mamy obecnie problem techniczny który powoduje, że nie można wystawić ofert.
Dział techniczny pracuje nad rozwiązaniem, dodałam Wasze zgłoszenia, dam znać, gdy otrzymam informacje w tej sprawie.
U mnie ten sam problem.
u mnie to samo
u mnie ten sam problem
witam
zmien jezyk aby wystawic oferte (klikamPL ) i zmien albo anuluj i nic sie nie dzieje
bardzo prosze o wskazowki.
Mam to samo!
Od kilku minut nie mogę nic wystawić, bo wyskakuje takie okienko jak na załączniku. Po kliknięciu "zmień" lub anuluj strona się tylko odświeża.
mam to samo...
u mnie również, myślałam, że to przejściowe
Tez tak mam !
To samo mam 😕
To samo, ciekawe kiedy allegro ma zamiar usunąć usterkę... opłaty wysokie, a co chwile jakieś utrudnienia
Jak chcę dodać nową ofertę pojawia się komunikat "Zmień język, aby wystawić ofertę". Zaznaczam Polski klikam zmień i nic się nie dzieje. Komunikat dalej się wyświetla.
mam to samo
Wczoraj było dobrze a dziś lipa. Nie można wystawiać ofert.