Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
@stylander Podaj mi numery przykładowych ofert, których dotyczy ten problem.
17897197512
17877853098
17877737343
generalnie dotyczy to wszystkich moich ofert...
@stylander Wszystkie wskazane oferty są aktywne i dostępne. Sprawdź czy problem się powtórzy, kiedy skorzystasz z innej przeglądarki. Jeśli tak, prześlij zrzuty ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności i komunikatu, który cytujesz wyżej.
@nat_not Coś dziś dzieje się z Allegro.
Próbując wyszukać jakąś ze wskazanych ofert wyskakuje mi po prostu strona główna lub błąd o nie znalezieniu strony.
Tak samo jak próbuję wyszukać sprzedającego oraz gdy próbuję otworzyć jakiś artykuł pomocy.
@komis-bell Żeby to zweryfikować, potrzebujemy filmiku lub zrzutów ekranu.
@nat_not
Firefox - będąc zalogowanym:
Firefox - nie będąc zalogowanym:
Tu próbuję wyszukać jedną ze wspomnianych ofert po jej numerze:
Dokładnie to samo dzieje się na EDGE niezależnie od tego czy jestem zalogowany czy nie.
Próbowałem też logować się na inne konto, czyszczenie ciasteczek nic nie zmienia.
EDIT - po przełączeniu
Oferty są widoczne ale np. na EGDE nie będąc zalogowanym nadal nie mogę zobaczyć ofert @stylander
Ewidentnie jest coś nie tak. Na wielu aukcjach zostały zaniżone ceny. Wiele aukcji jest zakończonych. Coś się dzieje na Allegro. Może coś z systemem?
Witam
mamy to samo np. oferta: 15268583860
co ciekawe czyść ofert się otwiera i nie znika - za to nie można ich edytować (brak przycisku edytuj), sprawdzone na operze, firefoxie i chrome.
Rozumiem że jest to powiazane z widocznością ofert dla kont biznesowych.
Rozumiem wobec tego, że nie będę widział własnych ofert które nie mają wstawionego vatu? To wymyślił jakiś wasz geniusz?
jest Bardzo niedobrze to poważna awaria allegro ?
Jak wejdziesz na zakupy to wyświetli ci się, czy chcesz kupić prywatnie, czy jako firma. Jak dasz jako firma, a w ofertach masz zaznaczone, że nie wystawiasz faktury Vat, to kupujący biznesowi nie widza twoich ofert, dla tego prawdopodobnie ci znikają. Spróbuj zmienić na zakup prywatny i wtedy będziesz je widziała tak jak osoby kupujące prywatnie.
Nie to nie chodzi o wygląd biznesowy
Aukcje są widoczne a po wejściu na nie, znikają i pojawia sie ten komunikat
Ja mam tak samo. Wejdź na allegro tak jak byś chciała sama coś kupić, zapyta cię czy kupujesz prywatnie czy jako firma. Jak zaznaczysz prywatnie to aukcja zostanie, a jak jako firma to po 2 sekundach zniknie.
jak tak samo mam
To samo - nie wyświetlają się aukcje, ja jako sprzedający nie istnieję - na różnych przeglądarkach, zalogowany i niezalogowany. Co to na być do cholery?
Oferta z figami widnieje jako aktywna:
Allegro coś dziś świruje. U mnie to samo.