anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.09.2025] Komunikat: "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
stylander
#9 Pomysłodawca

co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
144 ODPOWIEDZI 144
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@stylander Podaj mi numery przykładowych ofert, których dotyczy ten problem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
stylander
#9 Pomysłodawca

17897197512

oznacz moderatorów
stylander
#9 Pomysłodawca

17877853098

oznacz moderatorów
stylander
#9 Pomysłodawca

17877737343

oznacz moderatorów
stylander
#9 Pomysłodawca

generalnie dotyczy to wszystkich moich ofert...

oznacz moderatorów
nat_not

@stylander Wszystkie wskazane oferty są aktywne i dostępne. Sprawdź czy problem się powtórzy, kiedy skorzystasz z innej przeglądarki. Jeśli tak, prześlij zrzuty ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności i komunikatu, który cytujesz wyżej.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nat_not Coś dziś dzieje się z Allegro. 
Próbując wyszukać jakąś ze wskazanych ofert wyskakuje mi po prostu strona główna lub błąd o nie znalezieniu strony.
Tak samo jak próbuję wyszukać sprzedającego oraz gdy próbuję otworzyć jakiś artykuł pomocy.

oznacz moderatorów
nat_not

@komis-bell Żeby to zweryfikować, potrzebujemy filmiku lub zrzutów ekranu. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nat_not 

Firefox - będąc zalogowanym:

komisbell_0-1758115909256.png

Firefox - nie będąc zalogowanym:

komisbell_1-1758115996116.png

Tu próbuję wyszukać jedną ze wspomnianych ofert po jej numerze:

komisbell_2-1758116115410.png

Dokładnie to samo dzieje się na EDGE niezależnie od tego czy jestem zalogowany czy nie. 
Próbowałem też logować się na inne konto, czyszczenie ciasteczek nic nie zmienia.

EDIT - po przełączeniu 

komisbell_3-1758116313369.png

Oferty są widoczne ale np. na EGDE nie będąc zalogowanym nadal nie mogę zobaczyć ofert @stylander 

oznacz moderatorów
MULTI-FARM
#9 Pomysłodawca

Ewidentnie jest coś nie tak. Na wielu aukcjach zostały zaniżone ceny. Wiele aukcji jest zakończonych. Coś się dzieje na Allegro. Może coś z systemem?

oznacz moderatorów
eAskir
#9 Pomysłodawca

Witam

mamy to samo np. oferta: 15268583860

co ciekawe czyść ofert się otwiera i nie znika - za to nie można ich edytować (brak przycisku edytuj), sprawdzone na operze, firefoxie i chrome.

Rozumiem że jest to powiazane z widocznością ofert dla kont biznesowych.

Rozumiem wobec tego, że nie będę widział własnych ofert które nie mają wstawionego vatu? To wymyślił jakiś wasz geniusz?

oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

jest Bardzo niedobrze to poważna awaria allegro ? 

oznacz moderatorów
WSsklepSikorska
#8 Zapaleniec

Jak wejdziesz na zakupy to wyświetli ci się, czy chcesz kupić prywatnie, czy jako firma. Jak dasz jako firma, a w ofertach masz zaznaczone, że nie wystawiasz faktury Vat, to kupujący biznesowi nie widza twoich ofert, dla tego prawdopodobnie ci znikają.  Spróbuj zmienić na zakup prywatny i wtedy będziesz je widziała tak jak osoby kupujące prywatnie. 

oznacz moderatorów
stylander
#9 Pomysłodawca

Nie to nie chodzi o wygląd biznesowy

Aukcje są widoczne a po wejściu na nie, znikają i pojawia sie ten komunikat

oznacz moderatorów
WSsklepSikorska
#8 Zapaleniec

Ja mam tak samo. Wejdź na allegro tak jak byś chciała sama coś kupić, zapyta cię czy kupujesz prywatnie czy jako firma. Jak zaznaczysz prywatnie to aukcja zostanie, a jak jako firma to po 2 sekundach zniknie. 

oznacz moderatorów
komisbialystok2
#8 Zapaleniec

jak tak samo mam

oznacz moderatorów
supermariobros
#7 Wielbiciel

To samo - nie wyświetlają się aukcje, ja jako sprzedający nie istnieję - na różnych przeglądarkach, zalogowany i niezalogowany. Co to na być do cholery?

oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta

Oferta z figami widnieje jako aktywna:

11766235766

Jednak po kliknięciu na nią i próbie zakupu pojawia się błąd, że została usunięta. Dlaczego tak jest?
oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Allegro coś dziś świruje. U mnie to samo.

oznacz moderatorów