anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.09.2025] Komunikat: "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
stylander
#9 Pomysłodawca

co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
144 ODPOWIEDZI 144
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Pół żartem pół serio ruskie atakują, na Allegro nie sprawdzałam. Jednak miałam dziś to samo na V..... Troszkę to dziwny zbieg okoliczności...

Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Zdajemy sobie sprawę z powagi sytuacji i dział techniczny stara się już rozwiązać ten problem. Najmocniej przepraszamy za napotkane utrudnienia.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

WITAM 

JEST JAKIEŚ ROZWIAZANIE TEGO PROBLEMU? WCHODZĄC NA MOJE AUKCJE POJAWIA SIE BŁĄDbŁĄD ALLEGRO.jpg

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@pigmej-19801028 czy gdy przełączysz się na widok prywatny również nie widzisz swoich ofert? 
Ceny są w netto na business.allegro.pl, przełącz się konto prywatne. 

la_nika_0-1758191332971.png

@DROGERIE24_pl poproszę o przykłady. 
Mamy teraz, w zależności od ustawionego widoku allegro.pl lub business.allegro.pl dla zakupów firmowych stąd zmiany, o których piszesz. 

@EGRUPE wystąpił niewielki błąd w kwalifikacji ofert i jesteśmy już w trakcie naprawiania tej usterki. Jeżeli masz poprawnie wprowadzone oferty (stawka VAT i wystawiam fakturę) nie musisz nic robić. Oferty jutro powinny prawidłowo pojawić się na business.allegro.pl 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator

Ale że jakie przykłady? połowę aukcji mam wstawić? Przecież to bez sensu ze nie możemy czy to w jednym czy w drugim profilu allegro (bez znaczenia powinno być czy mamy profil biznes czy zwykły) zobaczyć prawidłowo swoich aukcji. To jest żenujące, nie chcę mieć włączone widoku biznes, gdzie go wyłaczyć ?

oznacz moderatorów
kreatecpolska
#7 Wielbiciel

Jak w tytule. Wchodzę w moje zakupy i nie mogę na koncie firmowym podejrzeć informacji o przesyłce. Jest info z boku: Aby sprawdzić zakup, przełącz się na allegro.pl

W jaki sposób? Próbuję z paska, to wrzuca mi od razu business.allegro i nadal nie widzę zakupów

Wyżej takie info: Aby zobaczyć szczegóły wyszarzonych zakupów lub zgłosić problem, przełącz się na allegro.pl w menu Moje Allegro.

Gdzie to znaleźć? Czy ktoś niepoważny robi taki trolling allegro z takimi zabawami? 

oznacz moderatorów
wzkpol
#7 Wielbiciel

Podpinam się do tematu. Mam ten sam problem

oznacz moderatorów
EGRUPE
#2 Obserwator

dlaczego niektorych aukcji nie widze na allegro business chociaz sprzedaje firma i wystawia FV?

oznacz moderatorów
DROGERIE24_pl
#11 Animator

Co się dzieje u Was Allegro? Czy to jakiś błąd że niektóre aukcje nie są ładowane i otwierane? Znowu coś namieszaliście? Jakieś dziwny panel z allegro business i tak samo włączyły mi się albo dodaliście przy asortymencie i to niektórym ikonka pod SMART pokazuje się BUsiness, o co tutaj chodzi?

A jak się wylogowuję ze swojego panelu na przeglądarce to aukcje z błędem są widoczne. o co tutaj chodzi?

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

U MNIE TEŻ OD WCZORAJ JEST TEN SAM PROBLEM. WCHODZE W SWOJE AUKCJE I WYCHODZI BŁĄD, ŻE STRONA NIE ISTNIEJEbŁĄD ALLEGRO.jpg

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

CO TERAZ ? JEST JAKIEŚ ROZWIĄZANIE TEGO POBREMU? CO CHWILĘ SĄ JAKIEŚ DZIWNE ZMIANY

oznacz moderatorów
esuplepl
#8 Zapaleniec

NIEDOJŻ ŻE PŁACIMY HOLENDARNE PROWIZJE, TO JESZCZE WASZ SERWIS NIE FUNKCJONUJE I BLOKUJE SPRZEDAĆ. PROSZĘ ODPOWIEDZIEĆ W TYM TEMACIE CO JEST GRANE I NAS POINFORMOWAĆ!!

oznacz moderatorów
esuplepl
#8 Zapaleniec

PRZEŁĄCZCIE NA WIDOK PRYWATNY

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

PRZEŁĄCZYŁAM I FAKTYCZNIE DZIAŁA, ALE CZY WYSTAWIANIU AUCJI NA FV TO BEDĄ WIDOCZNE DLA WSZYSTKICH.?

oznacz moderatorów
pigmej-19801028
#8 Zapaleniec

DOKŁADNIE , CAŁY CZAS JAKIES ZMIANY I SERWIS NIE DZIAŁA DOBRZE

oznacz moderatorów
la_nika

@pigmej-19801028 jeśli Twoje oferty spełniają warunki pokazywania ofert dla zakupów firmowych, czyli masz ustawione odpowiednie stawki VAT i wystawiasz faktury, to będą widoczne również na business.allegro.pl.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
www_bokken_pl
#11 Animator

To co zaserwowaliście dzisiaj związane jest z przekierowaniem allegro.pl/moje-allegro/ na siłe wciskajac

https://business.allegro.pl/moje-allegro/

A gdzie powędrowała zakładka wielowariantowe ?

https://business.allegro.pl/moje-allegro/wielowariantowosc

oznacz moderatorów
la_nika

@DROGERIE24_pl nie musisz podawać wszystkich ofert, o to chodzi w podaniu przykładu. 
Nie wiem jakich aukcji nie widzisz prawidłowo, więc przydałby się przykład. 
Widok przełączysz tutaj:

la_nika_0-1758200348979.png

@www_bokken_pl zakładka dotycząca wielowariantowości jest tutaj

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
www_bokken_pl
#11 Animator

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_

Gdyby tutaj była to bym nie zgłaszał

Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
la_nika

@www_bokken_pl, a gdy przełączysz się na konto prywatne, jest tak samo? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów