Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
Pół żartem pół serio ruskie atakują, na Allegro nie sprawdzałam. Jednak miałam dziś to samo na V..... Troszkę to dziwny zbieg okoliczności...
Zdajemy sobie sprawę z powagi sytuacji i dział techniczny stara się już rozwiązać ten problem. Najmocniej przepraszamy za napotkane utrudnienia.
WITAM
JEST JAKIEŚ ROZWIAZANIE TEGO PROBLEMU? WCHODZĄC NA MOJE AUKCJE POJAWIA SIE BŁĄD
@pigmej-19801028 czy gdy przełączysz się na widok prywatny również nie widzisz swoich ofert?
Ceny są w netto na business.allegro.pl, przełącz się konto prywatne.
@DROGERIE24_pl poproszę o przykłady.
Mamy teraz, w zależności od ustawionego widoku allegro.pl lub business.allegro.pl dla zakupów firmowych stąd zmiany, o których piszesz.
@EGRUPE wystąpił niewielki błąd w kwalifikacji ofert i jesteśmy już w trakcie naprawiania tej usterki. Jeżeli masz poprawnie wprowadzone oferty (stawka VAT i wystawiam fakturę) nie musisz nic robić. Oferty jutro powinny prawidłowo pojawić się na business.allegro.pl
Ale że jakie przykłady? połowę aukcji mam wstawić? Przecież to bez sensu ze nie możemy czy to w jednym czy w drugim profilu allegro (bez znaczenia powinno być czy mamy profil biznes czy zwykły) zobaczyć prawidłowo swoich aukcji. To jest żenujące, nie chcę mieć włączone widoku biznes, gdzie go wyłaczyć ?
Jak w tytule. Wchodzę w moje zakupy i nie mogę na koncie firmowym podejrzeć informacji o przesyłce. Jest info z boku: Aby sprawdzić zakup, przełącz się na allegro.pl
W jaki sposób? Próbuję z paska, to wrzuca mi od razu business.allegro i nadal nie widzę zakupów
Wyżej takie info: Aby zobaczyć szczegóły wyszarzonych zakupów lub zgłosić problem, przełącz się na allegro.pl w menu Moje Allegro.
Gdzie to znaleźć? Czy ktoś niepoważny robi taki trolling allegro z takimi zabawami?
Podpinam się do tematu. Mam ten sam problem
dlaczego niektorych aukcji nie widze na allegro business chociaz sprzedaje firma i wystawia FV?
Co się dzieje u Was Allegro? Czy to jakiś błąd że niektóre aukcje nie są ładowane i otwierane? Znowu coś namieszaliście? Jakieś dziwny panel z allegro business i tak samo włączyły mi się albo dodaliście przy asortymencie i to niektórym ikonka pod SMART pokazuje się BUsiness, o co tutaj chodzi?
A jak się wylogowuję ze swojego panelu na przeglądarce to aukcje z błędem są widoczne. o co tutaj chodzi?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U MNIE TEŻ OD WCZORAJ JEST TEN SAM PROBLEM. WCHODZE W SWOJE AUKCJE I WYCHODZI BŁĄD, ŻE STRONA NIE ISTNIEJE
CO TERAZ ? JEST JAKIEŚ ROZWIĄZANIE TEGO POBREMU? CO CHWILĘ SĄ JAKIEŚ DZIWNE ZMIANY
NIEDOJŻ ŻE PŁACIMY HOLENDARNE PROWIZJE, TO JESZCZE WASZ SERWIS NIE FUNKCJONUJE I BLOKUJE SPRZEDAĆ. PROSZĘ ODPOWIEDZIEĆ W TYM TEMACIE CO JEST GRANE I NAS POINFORMOWAĆ!!
PRZEŁĄCZCIE NA WIDOK PRYWATNY
PRZEŁĄCZYŁAM I FAKTYCZNIE DZIAŁA, ALE CZY WYSTAWIANIU AUCJI NA FV TO BEDĄ WIDOCZNE DLA WSZYSTKICH.?
DOKŁADNIE , CAŁY CZAS JAKIES ZMIANY I SERWIS NIE DZIAŁA DOBRZE
@pigmej-19801028 jeśli Twoje oferty spełniają warunki pokazywania ofert dla zakupów firmowych, czyli masz ustawione odpowiednie stawki VAT i wystawiasz faktury, to będą widoczne również na business.allegro.pl.
To co zaserwowaliście dzisiaj związane jest z przekierowaniem allegro.pl/moje-allegro/ na siłe wciskajac
https://business.allegro.pl/moje-allegro/
A gdzie powędrowała zakładka wielowariantowe ?
@DROGERIE24_pl nie musisz podawać wszystkich ofert, o to chodzi w podaniu przykładu.
Nie wiem jakich aukcji nie widzisz prawidłowo, więc przydałby się przykład.
Widok przełączysz tutaj:
@www_bokken_pl zakładka dotycząca wielowariantowości jest tutaj.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Gdyby tutaj była to bym nie zgłaszał
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
@www_bokken_pl, a gdy przełączysz się na konto prywatne, jest tak samo?