anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[17.09.2025] Komunikat: "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść..."

MAMY ROZWIĄZANIE!
stylander
#9 Pomysłodawca

co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

oznacz moderatorów
144 ODPOWIEDZI 144
parts18eu
#7 Wielbiciel

Dlaczego skoro mam konto firmowe i w każdej aukcji mam ustawione wystawiam FV niektóre aukcje nie są "business"

Dziękuje za pomoc obraz_2025-09-18_151635587.png

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@parts18eu Czy w ofertach, które nie są oznaczone masz ustawioną stawkę VAT zgodnie z krajem, z którego wysyłasz towar?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
parts18eu
#7 Wielbiciel

jednak nie 🙂 dziękuje za pomoc 

oznacz moderatorów
nat_not

@parts18eu Widzę, że pierwsza oferta ze zrzutu jest już dostęna jako "business":

https://business.allegro.pl/oferta/bmw-x3-g45-m-pakiet-zderzak-tylny-tyl-8087095-org-wys-24h-fv-1790...

Podaj numery ofert, których teraz dotyczy problem.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
parts18eu
#7 Wielbiciel

obraz_2025-09-18_162036233.png

oznacz moderatorów
nat_not

@parts18eu Sprawdź czy wszystkie warunki podane tutaj są w tych ofertach spełnione.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
automisala
#10 Popularyzator

My też mamy kilka ofert, które nie są widoczne w Allegro Business, a spełniają warunki.
Numery ofert
16871341308
15714573976

15237569283

12356926476

16644238922

15237624659

oznacz moderatorów
Syrena_zT

@automisala proszę Cię o cierpliwość. Do końca dnia oferty powinny być widoczne. Jeżeli pod koniec dnia nie będzie zmiany, daj znać. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
parts18eu
#7 Wielbiciel

Tak wszystko mam poustawiane a większość moich ofert nadal nie jest business na zdjęciach  jest zaledwie kilka sztuk obraz_2025-09-19_151636751.pngobraz_2025-09-19_151657749.png

oznacz moderatorów
la_nika

@parts18eu do końca tygodnia wszystkie oferty spełniające warunki wystawiania na business.allegro.pl będą widoczne na Allegro Business. Migracja tych ofert jeszcze trwa,  więc muszę poprosić Cię o cierpliwość. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Saxon4
#7 Wielbiciel

Witam, od 2 dni dostaję powiadomienia o "Wkrótce możemy usunąć Twoją ofertę - upomnienie od Allegro". Aukcje poprawiam na bieżąco. Z blisko 600aukcji wyświetlane jest zaledwie 160. Czyli w moim koncie widnieje 593 aukcje aktywne, a już w allegro w wyświetlaniu jest ich 159. Od dwóch dni ogromny spadek sprzedaży. Proszę o jakieś pomysły co robię nie tak?>

allegro1.pngallegro2.png

oznacz moderatorów
Saxon4
#7 Wielbiciel

Dodatkowo zauważam, że na 3 przeglądarkach allegro.pl zmienia mi się z automatu na adres " https://business.allegro.pl"

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@Saxon4 Zmień widok wedle instrukcji w tym wątku. 

Daj znać czy podziałało. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Cześć Od 3 dni u mnie po zalogowaniu na konto firma - i włączeniu niektórych ofert innych firm nagle one znikają wyświetla się komunikat poniżej , Oprócz tego chciałem jako firma zrobić zakupy na allegro lokalnie czy mogę na firmę ? 

Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

Wróć na stronę główną

skorzystaj z pomocy

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@AleMotyw6 Nie możesz na allegro lokalnie kupić na firmę, bo tam są tylko prywatni sprzedawcy. 

Czy próbowałeś przełączyć się z widoku business na zwykłe allegro? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Dziękuje za odpowiedz - niestety nie wiem gdzie się to przełącza na zwykłe allegro ? 

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@AleMotyw6 Spróbuj wedle tej instrukcji w tym wątku.

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Tak teraz działa jak przełączyłem (ale)- Wybierz jak kupujesz - prywatnie czy na firmę - przełączyłem na prywatnie i działa - ale ja jestem firmą chcę kupować np na licytacji na firmę , także przez kup teraz ? 

oznacz moderatorów
N_Nitka28

@AleMotyw6 Weryfikuję tę sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Ok Dziękuję - tak się dzieje na moim koncie - ALEMOTYW7 , i AleMotyw6

oznacz moderatorów