Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co się stało z moimi aukcjami? wchodzę w poszczególne aukcje a po sekundzie znikają i pojawia się komunikat: Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
Dlaczego skoro mam konto firmowe i w każdej aukcji mam ustawione wystawiam FV niektóre aukcje nie są "business"
Dziękuje za pomoc
@parts18eu Czy w ofertach, które nie są oznaczone masz ustawioną stawkę VAT zgodnie z krajem, z którego wysyłasz towar?
jednak nie 🙂 dziękuje za pomoc
@parts18eu Widzę, że pierwsza oferta ze zrzutu jest już dostęna jako "business":
Podaj numery ofert, których teraz dotyczy problem.
@parts18eu Sprawdź czy wszystkie warunki podane tutaj są w tych ofertach spełnione.
My też mamy kilka ofert, które nie są widoczne w Allegro Business, a spełniają warunki.
Numery ofert
16871341308
15714573976
15237569283
12356926476
16644238922
15237624659
@automisala proszę Cię o cierpliwość. Do końca dnia oferty powinny być widoczne. Jeżeli pod koniec dnia nie będzie zmiany, daj znać.
Tak wszystko mam poustawiane a większość moich ofert nadal nie jest business na zdjęciach jest zaledwie kilka sztuk
@parts18eu do końca tygodnia wszystkie oferty spełniające warunki wystawiania na business.allegro.pl będą widoczne na Allegro Business. Migracja tych ofert jeszcze trwa, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość.
Witam, od 2 dni dostaję powiadomienia o "Wkrótce możemy usunąć Twoją ofertę - upomnienie od Allegro". Aukcje poprawiam na bieżąco. Z blisko 600aukcji wyświetlane jest zaledwie 160. Czyli w moim koncie widnieje 593 aukcje aktywne, a już w allegro w wyświetlaniu jest ich 159. Od dwóch dni ogromny spadek sprzedaży. Proszę o jakieś pomysły co robię nie tak?>
Dodatkowo zauważam, że na 3 przeglądarkach allegro.pl zmienia mi się z automatu na adres " https://business.allegro.pl"
Cześć Od 3 dni u mnie po zalogowaniu na konto firma - i włączeniu niektórych ofert innych firm nagle one znikają wyświetla się komunikat poniżej , Oprócz tego chciałem jako firma zrobić zakupy na allegro lokalnie czy mogę na firmę ?
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
@AleMotyw6 Nie możesz na allegro lokalnie kupić na firmę, bo tam są tylko prywatni sprzedawcy.
Czy próbowałeś przełączyć się z widoku business na zwykłe allegro?
Dziękuje za odpowiedz - niestety nie wiem gdzie się to przełącza na zwykłe allegro ?
@AleMotyw6 Spróbuj wedle tej instrukcji w tym wątku.
Tak teraz działa jak przełączyłem (ale)- Wybierz jak kupujesz - prywatnie czy na firmę - przełączyłem na prywatnie i działa - ale ja jestem firmą chcę kupować np na licytacji na firmę , także przez kup teraz ?
@AleMotyw6 Weryfikuję tę sprawę.
Ok Dziękuję - tak się dzieje na moim koncie - ALEMOTYW7 , i AleMotyw6