anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[19.11.2025] Nie widać paczek w MP InPost

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @InPost 

4a5c0ad0-c535-11f0-8035-b3308aed1baa Nie znaleziono transakcji 😞

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   już pobrało i poszło 😄

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   jednak błąd się ponownie pojawił nie widać paczek w MP 😞 @InPost 

#20 Guru ⭐⭐

Nie potwierdzam, bo wszystko działa, przynajmniej u mnie. 

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  @Halfrunt też się zastanawiałem że nie ma innych zgłoszeń 😉

Temat rozwiązany 🙂

Padła mi bateria w biosie, i po wyłączeniu kompa zostawała stara data i MP nie widział bieżących zamówień tylko z daty wstecz co miałem ustawione źle w kompie, po zmianie daty na aktualną pojawiły się wszystkie zamówienia 🙂

#20 Guru ⭐⭐

@kostas11 Nie ma to jak rozwiązać swój problem🤣, ale bateria na płycie do wymiany? tego nie przerabiałem. 

oznacz moderatorów
mix-mce
#15 Entuzjasta

@Halfrunt czasem jak padnie bateria to objawem jest że nie można wczytać żadnej strony bo pokazuje błąd zabezpieczeń albo certyfikatu SSL.

Chociaż zwykle windows automatycznie aktualizuje czas przy starcie systemu nawet przy padniętej baterii, co najwyżej się on nie zapisze. Nie wiem jak linuxy.

Jak ktoś wymienia sprzęt częściej niż co 3-5 lat to może nawet nie wiedzieć że ma baterię bo one wytrzymują czasem nawet i 8 lat 😄

oznacz moderatorów