Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @InPost
4a5c0ad0-c535-11f0-8035-b3308aed1baa Nie znaleziono transakcji 😞
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ już pobrało i poszło 😄
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jednak błąd się ponownie pojawił nie widać paczek w MP 😞 @InPost
Nie potwierdzam, bo wszystko działa, przynajmniej u mnie.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Halfrunt też się zastanawiałem że nie ma innych zgłoszeń 😉
Temat rozwiązany 🙂
Padła mi bateria w biosie, i po wyłączeniu kompa zostawała stara data i MP nie widział bieżących zamówień tylko z daty wstecz co miałem ustawione źle w kompie, po zmianie daty na aktualną pojawiły się wszystkie zamówienia 🙂
@kostas11 Nie ma to jak rozwiązać swój problem🤣, ale bateria na płycie do wymiany? tego nie przerabiałem.
@Halfrunt czasem jak padnie bateria to objawem jest że nie można wczytać żadnej strony bo pokazuje błąd zabezpieczeń albo certyfikatu SSL.
Chociaż zwykle windows automatycznie aktualizuje czas przy starcie systemu nawet przy padniętej baterii, co najwyżej się on nie zapisze. Nie wiem jak linuxy.
Jak ktoś wymienia sprzęt częściej niż co 3-5 lat to może nawet nie wiedzieć że ma baterię bo one wytrzymują czasem nawet i 8 lat 😄