anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[29.09.2025] Problem z wygenerowaniem etykiety Allegro One

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   no i co ?

c2561770-9d4d-11f0-bfdc-e1c1ca55bc8f

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
40 ODPOWIEDZI 40

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria dobrze że zrezygnowałem ze smarta i mam spokój 😄 problemy to się dopiero zaczną 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@mdrogeria 

Wrócę do Ciebie z odpowiedzią. Proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek z godzinkę temu wygenerowałem bez problemu etykietę zwykłego Orlena , zastanawia mnie tylko informacja dotycząca kuriera ł- One  ...przecież to nie ma związku ... jestem poza zasięgiem i nie mam włączonej tej usługi 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   czy coś się w temacie ruszyło ? Paczka czeka na etykietę ... klient pewnie też .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria a le przecież Ty jako sprzedawca odpowiadasz za nadanie, klienta nie interesuje że masz problemy z Allegro 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 jak znam życie i allegro to tej paczki nie nadam  ,trza będzie oddać kasę i nadstawić klatę , aaa... dawno już nega nie zerwałem , może pora .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria ogólnie widzę że to jest jakoś dziwnie zrobione, za dużo kurierów, za dużo powiązań, za dużo kombinacji z nadaniami w tym Allegro Delivery, to nie ma prawa poprawnie pracować przy tylu integracjach i zmianach numerów paczek, będą babole i problemy z nadawaniem 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@mdrogeria Obecnie mamy problemy techniczne. Pracujemy nad rozwiązaniem. Proszę Cię o cierpliwość. 

[AKTUALIZACJA 1.10.2025 14:45] Problem został rozwiązany. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Klient pyta o ,,przewidywany,, czas zakończenia prac nad ,,problemem technicznym , czeka na telefon .... co mam odpowiedzieć ?

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @mdrogeria. Niestety dokładny czas wdrożenia poprawki nie jest znany, ale zapewniam, że ciągle nad tym pracujemy. Bardzo Cię przepraszam za te utrudnienia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MiMary chyba puszczę do klienta sms-a coby mi ucho nie zwiędło  ,rozumiem ,że te przesyłki będą automatycznie wykluczane z jakości ?

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@mdrogeria Przesyłki może i tak ale komentarzy niestety Allegro Ci nie wykluczy, oczywiście poza tym pierwszym :(.

@MiMary @N_Nitka28 @gdvorek  Nie sądzicie, że zanim coś wprowadzicie powinno to być gruntownie sprawdzone i przetestowane zanim zaczniecie wsadzać sprzedających na minę?

oznacz moderatorów

MiMary

@ART_FOTO, oczywiście przed wdrożeniem jakichkolwiek zmian przygotowujemy się na każdą ewentualność i staramy się zabezpieczać przed takimi sytuacjami. Robimy co możemy, aby szybko doprowadzić formularz do pełni funkcjonalności. 
@mdrogeria, jeszcze nie ustaliliśmy, czy wykluczenia będą automatyczne. Damy znać, gdy tylko się dowiemy.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ART_FOTO
#15 Entuzjasta

@MiMary Niestety ale słabo to działa skoro dochodzi do takich sytuacji.Wy przygotowujecie się na każdą sytuację ale nie ponosicie żadnej odpowiedzialności w przypadku wpadek.Potem niestety jest tylko odpowiedź kopiuj/wklej typu "za przesyłkę odpowiedzialny jest sprzedawca".

I to jest niestety przykre.

Formularz powinien być w pełni funkcjonalny od momentu zmian.Kupujący niestety nie są tak tolerancyjni jak sprzedający (bo Ci niestety muszą tacy być).

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@mdrogeria Kurierzy się nie wyrabiają bo muszą dostarczać i odbierać przesyłki z paczkomatów, odbierać przesyłki międzynarodowe Allegro, dostarczać przesyłki kurierskie do klientów, odbierać dodatkowo przesyłki Allegro ONE ........ kolejne "genialne" posunięcie Allegro !!!! Gdyby jeszcze była możliwość powiedzmy pozostawienia takiej przesyłki w punkcie odbioru .... no ale nie Allegro nie zezwala na taką operację !!! Musi przyjechać kurier - no bo tak i koniec ..... Osobę która to wymyśliła posadził bym na tydzień na miejscu kuriera i żeby sobie "popracowała" ...... Pytanie co się stanie gdy przyjdzie szczyt przedświąteczny ........ Nie trzeba mieć wielkiej wyobraźni żeby przewidzieć załamanie tych usług ... Pytanie kiedy Orlen tak jak UPS wypnie się na Allegro ....???

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

mix-mce
#15 Entuzjasta

@mdrogeria dobrze że dzisiaj miałem tylko jedną paczkę na orlena i ją wbiłem wcześnie rano...

raczej nie licz na automatycznie wykluczanie, będziesz musiał wysyłać numery zamówień bo jako sprzedający co masz innego do roboty jak tylko dopominać o poprawne działanie systemu.

oznacz moderatorów