Dzisiejsze etykiety orlen paczki są drukowane w zmniejszonej wersji bez dopisku allegro delivery ? Nawet te w smarcie ? Czy to jakaś zmiana ?
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wyglądają jak powyżej, bez dopisku allegro delivery przesunięte w dół. Te wczoraj wygenerowane są po staremu.
U nas dokładnie to samo, czy jakiś mod allegro może się wypowiedzieć w tej kwestii i czy wydrukowane etykiety w tej formie możemy przekazać do wysyłki ?
Wygląda komicznie 🙂 ale pasek się skanuje więc mi to nie przeszkadza.
@serwis-texas żeby tylko fakturka się zgadzała w allegro, bo może bez allegro delivery płacimy z własnej kieszeni 😂
Na etykiecie jest napisane Gabaryt Allegro, będą kary jak nic 🙂
Też spotkałem się z tym problemem – Numery przesyłek na etykiecie nie zgadzają się z Numery przesyłek na zamówieniu.
Jak mogę to rozwiązać?
Nie no numery się zgadzają, sprawdziłeś numer wewnętrzny Orlenu w porównaniu do AD, którego teraz nie widać 🙂
@mikeza Już weryfikuję sprawę, wrócę z odpowiedzią.
Mam to samo , czy można normalnie nadać paczkę z taką etykietą ?
@N_Nitka28 Halo, halo! Na prawdę 2 godziny to za mało żeby Orlen się wypowiedział czy można nadać paczkę z taką etykietą czy nie można?
Kurier zaraz do nas wpadnie, bo zawsze wpada między godziną 11 a 12, a my nie wiemy czy można naklejać etykiety.
@Puzonix Sprawdźcie proszę, czy problem dalej występuje.
Te etykiety powinny działać i paczki powinny być bez problemu zabrane przez kuriera.
U mnie to samo. Oby moderacja szybko wróciła z informacją, bo podjazd już zamówiony.
to samo u Nas - tak ma być czy czekamy na jakąś naprawę ?
Bardzo Was przepraszam, ale mieliśmy dzisiaj po stronie przewoźnika problemy techniczne.
Wszystko powinno się już drukować prawidłowo i wrócić do normy.
Otrzymałam również potwierdzenie, że możecie skorzystać z dotychczas wydrukowanych etykiet - nasza sieć logistyczna przeprocesuje te etykiety.
Niestety nie udało mi się nadać na małej etykiecie paczki w automacie. Czekam więc na kuriera niech przyjedzie specjalnie po paczkę wielkości etykiety (normalnej) i wadze jakiś 15 dag