Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zalogować się w InPoście na swoje konto za pośrednictwem Allegro.
Pojawia się komunikat:
"Upsss Pojawił się problem z zalogowaniem przez Allegro."
Coś wiadomo?
U nas też poszło najpierw na jednym po pół godzinie na drugim. A najlepsze jest to że podczas powiązywania zamieniliśmy konta i teraz zamówienia sie sciągają na odwrót z konta XXX allegro sciągają sie na konto YYY managera natomiast z konta YYY allegro siciągają sie na konto XXX managera. Ale z tym to już sobie poradzimy 🙂 . Numery paczek na allegro wskakują do poprawnych zamówień a to najważniejsze
Ehhh jeszcze wiecej stresu i szybkości potrzeba..... Dobra teraz łapie za telefon i dzwonie do kurierów , może ktoś to jeszcze odbierze
U mnie poszło. musiałem 3 razy powiązywać i po 3 razie udało sie zaimportować przesytłki.
Ale że musiałeś dodawać i tworzyć nowego Tokena czy jak się ponownie powiazywać?
u nas już działa
U nas niestety nic... Próbowaliśmy chyba 100 razy ...
Nie mogę zaimportować danych do wygenerowania etykiet w Managerze paczek allegro InPost. Pojawił się komunikat by ponownie powiązać konto allegro. Po jego usunięciu i próbie ponownego powiązania pojawia się komunikat : Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
U mnie jest ten sam problem, również proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu
@coockydlapsow @XBOX_PS2 przewoźnik jest już poinformowany o problemie i pracuje nad jego rozwiązaniem.
Czy Kupujący zostaną poinformowani o opóźnieniach w nadaniu paczek niezależnych od Sprzedawców?
nie ponieważ nie jest to w interesie Allegro
I co nam da że jest poinformowany, jak wysyłek nie można zrobić, ty Wy jako Allegro poinformujcie klientów że nie dostaną swoich paczek na czas.
u mnie działa, ale tylko przez token przez wysyłam z allegro
u nas dalej nie działa, dodało konto, ale nie importuje paczek
U nas nawet konta nie chce ponownie powiązać po 100 próbach...
Ja też dalej nie mam możliwości powiązania konta 😕
Czy coś wiadomo, kiedy usterka zostanie naprawiona ?
Dzwoniłem na infolinie. Facet powiedział że technicy działają ale nie jest w stanie powiedzieć kiedy to naprawią, powiedział tylko że na pewno dzisiaj.
Mam to samo. Czy wiadomo już coś więcej? Czy pozostaje tylko czekać?
U nas też nie działa. Brak powiązania menadzera paczek z allegro. Nie można zaimportować zamówień do inpostu.
Ładnie polecą statystyki wysyłek tego samego dnia. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_