Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam.
Nie bardzo rozumiem. Proponujecie oferty do włączenia na kampanię. Proponujecie cenę i obniżkę jaka powinna być. Ja analizuję i akceptuję. Po czym wy musicie również zaakceptować moje zgłoszenie. I tak się stało. Nagle jak trwa kampania to po jednym dniu wszystko wyłączacie i nie mam żadnej oferty. Nigdy wcześniej tak się nie stało że po zaakceptowaniu ofert i w trakcie kampanii oferty zostały wyłączone.
Mam tak samo, wszystkie oferty zostały odrzucone nagle bez powodu. Brzmi jak błąd, jednak nie moge przez to wykorzystać korzyści kampanii "Allegro Days AlleObniżka 07-13.10.2024". Proszę o wyjaśnienie.
@kadus_ms_fb @delta-opti Wskażcie numery przykładowych ofert, których dotyczy ten problem.
Dzień dobry,
14323673872
14718613888
13978266230
14669432175
14629583024
14669453880
14629583162
15542437153
14669355952
16520581422
W każdej dokładnie tak samo:
"Podana cena promocyjna jest za wysoka. W tej kampanii wymagamy odpowiedniej obniżki w stosunku do najniższej ceny Twojej oferty z ostatnich 30 dni."
Mam pytanie, miałem dużo ofert zakwalifikowanych do Allegro Days a tu nagle zauważyłem że zostały te oferty przywrócone do ceny sprzed obniżki.
Prześledziłem innych sprzedawców których aukcje też brały udział i też zostało w dziwny sposób pozbawione udziału.
Czy to jakiś problem po stronie allegro ?
Mogę je wskazać lecz są na moim koncie. Nie muszę podawać konkretnych ponieważ są to wszystkie oferty zgłoszone. W tej chwili nie mam żadnej oferty na Allegro Days.
@delta-opti @kadus_ms_fb @eskot_pl @pikoto
Dostałam potwierdzenie, że problem zgłasza duża liczba sprzedających i trwają obecnie prace nad ustaleniem i wyeliminowaniem przyczyny nieprawidłowości. Proszę Was o cierpliwość i przepraszam za utrudnienie.
czy coś udało się ustalić bo nie wiem czy mam ponownie produkty zgłaszać choć wtedy cena dla sprzedających jest mniej atrakcyjna więc wolałbym przywrócenia poprzednich
Dzień dobry,
Czekamy również na informację dotyczącą problemu - wycofano nam prawie 100 ofert z kampanii
U mnie to samo - wczoraj wieczorem wszystkie aukcje straciły oznaczenia allegro days
Kiedy zostanie przywrócone allegroAlle obniżka i w jaki sposób ?
Kiedy zostanie naprawione i iferty beďą przywrócone do kampanii allegro days?
No i ładnie, nie znałem tematu, więc dla moich ofert obniżyłem cenę po 5zł, myśląc, że rzeczywiście to przyczyna problemu. Problem został rozwiązany, mailing też chyba dostaliście?
Z tym, że mi teraz będą dopłacać do niższej ceny.... 😞
No i przekreślona cena nie wygląda już tak korzystnie (wiadomo, błąd Allegro, ale działa Omnibus...)
Jednym słowem -straty przez błąd Allegro.
Rekompensata jakaś będzie??
(Pomarzyć można....)