Witam. Otrzymałem email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety w zakładce Środki i historia operacji mam tylko informacje: Allegro Finace Status - oczekuje na przeniesienie. I nic tam nie ma do zatwierdzenia - pusto.
@Artikon Konsultuję Twoje zgłoszenie. Wrócę tutaj z odpowiedzią. 🙂
Potwierdzam.
W "Środki i historia operacji" nie ma nic na ten temat [a w mailu polecają do zmiany i akceptacji tę stronę].
Natomiast na drugiej polecanej stronie "Ustawienia wypłat" jest: Allegro Finance / Status / Oczekuje na przeniesienie - bez żadnego dalszego linku lub przycisku.
Poza tym wkur***jąca jest konieczność akceptowania przy każdym wejściu bądź odświeżeniu tych wewnętrznych stron konieczność akceptowania ciasteczek/cookies z dodatkami. W ciągu ostatnich 5 minut musiałem przy poszukiwaniu linków obiecanych w mailu zrobić to pewnie około pięćdziesiąt razy. Chyba przesadziliście. Albo zatrudniliście jakieś pijane AI.
@IncipitA już to weryfikujemy. Wrócimy do Was z informacją.
Witam, mam ten sam problem. Nie mogę zaakceptować regulaminu. Link z maila przenosi mnie do historii operacji i nic tam nie ma. Status: oczekuje na przeniesienie.
@ptysiu05 @1_blue_sky zgłosiłam również Wasze konta z prośbą o weryfikację, gdy tylko otrzymamy odpowiedź w tej sprawie, damy znać w tym wątku.
@Artikon Czy sprawa dotyczy konbta, z którego piszesz? Proszę, podaj również datę otrzymania wspomnianego maila.
podpinam się - nie ma żadnego komunikatu o wspomnianym 7C Regulaminu aby w niego wejść i zatweirdzić
@Artikon @dorexsklep @IncipitA czy możecie przesłać zrzut ekranu na którym widoczny będzi e-email, który otrzymaliście? Wraz z datą, treścią oraz adresem nadawcy.
Podpinam się. Treść maila jak poniżej, dostałem go wczoraj (16 kwietnia). Na "ustawienia wypłat" mam tylko
Status
Oczekuje na przeniesienie
i oczywiście brak linka do akceptacji. Dotyczy konta z którego piszę.
@megamastah dzięki! Dołączyłam informacje od Ciebie do zgłoszenia.
Zauważyłem że kilka godzin później dostałem maila "Zaakceptowałeś Załącznik 7c Regulaminu Allegro". Wybadałem temat i okazało się, że inny członek rodziny poklikał i zaakceptował wtedy te zmiany 😉 Więc fałszywy alarm.
Mam to samo, nic do zaakceptowania nie ma pod żadnym z 4 linków podanych w mailu.
Cześć @kmatuszak, dodałem informację od Ciebie do zgłoszenia.
Ja także mam ten problem @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dostałem maila z wypowiedzeniem umowy z PayU oraz wyrażenie zgody na przeniesienie
moich danych do nowego operatora Allegro Finance.
Jednak w swoich ustawieniach nie widzę takiej opcji "Zaznacz, że akceptujesz załącznik 7C Regulaminu Allegro". Tak wygląda strona, nie rozumiem sytuacji. Proszę o pomoc.
Status
Oczekuje na przeniesienie
Zaakceptowany
@techantik Kiedy otrzymałeś tego maila ? 😉
Witam. Otrzymałam email o konieczności zaakceptowania załącznika 7C Regulaminu Allegro. Niestety nie umiem tego znaleźć.
przejrzałam całe konto, nie widzę zakładki Środki ....
Proszę o pomoc.
@Nik-Nik poprosiłam o weryfikację, wrócimy do Was, gdy tylko otrzymamy odpowiedź.