Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaje komiksy , zauważyłem ze allegro zamknęło mi ponad 500 aukcji w jedna noc . Kiedy zadzwoniłem na infolinie , okazało sie ze zdjęcie produktu nie zgadza sie z ikonka z katalogu . Wytłumaczyłem , ze jeżeli w serii komiksów pod tym samym numerem isbn jest 100 numerów , to każda okładka jest inna . Dostałem odpowiedz ze algorytm czasami popełnia błędy i sprawa nadal nie ma rozwiązania . Co noc allegro wyłącza mi aukcje i nie wiem jak to rozwiązać !
@BobaFett_Hobby skonsultuję tę kwestię z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami.
U mnie identyczna sytuacja - algorytym porownuja zdjecia z oferty ze zdjeciem glowny z katalogu i jak im sie cos nie zgadza to rozlaczaja i koncza oferte.
Kto taka de bi lizm wymyslil? Przeciez wystarczy, ze ktos zrobi zdjecie ciemniejsze, pod innym katem. Nie wspomne, ze potrafia usunac oferte, bo w katalogu jest zdjecie opatrzone jakimis graficznymi wodotryskami, ktore nijak sie ma do produktu.
Tlumaczenie, zeby zglaszac bledy w katalogu jest bezsensowne - nikt nam nie placi za naprawianie Waszego balaganu.
Chyba raczej pod tym samym nr ISSN. A każdy komiks powinienen mieć inny kod add-on, ale katalog tego nie obsługuje. Oczywiście add-on jest w ramach danego roku, i potem od nowa.