anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Algorytm allegro zamyka poprawnie wystawione i powiazane z katalogiem aukcje

BobaFett_Hobby
#1 Nowicjusz

Sprzedaje komiksy , zauważyłem ze allegro zamknęło mi ponad 500 aukcji w jedna noc . Kiedy zadzwoniłem na infolinie , okazało sie ze zdjęcie produktu nie zgadza sie z ikonka z katalogu . Wytłumaczyłem , ze jeżeli w serii komiksów pod tym samym numerem isbn jest 100 numerów , to każda okładka jest inna . Dostałem odpowiedz ze algorytm czasami popełnia błędy i sprawa nadal nie ma rozwiązania . Co noc allegro wyłącza mi aukcje i nie wiem jak to rozwiązać !

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@BobaFett_Hobby skonsultuję tę kwestię z zespołem i wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

accadia
#13 Ambasador

U mnie identyczna sytuacja - algorytym porownuja zdjecia z oferty ze zdjeciem glowny z katalogu i jak im sie cos nie zgadza to rozlaczaja i koncza oferte. 
Kto taka de bi lizm wymyslil? Przeciez wystarczy, ze ktos zrobi zdjecie ciemniejsze, pod innym katem. Nie wspomne, ze potrafia usunac oferte, bo w katalogu jest zdjecie opatrzone jakimis graficznymi wodotryskami, ktore nijak sie ma do produktu. 
Tlumaczenie, zeby zglaszac bledy w katalogu jest bezsensowne - nikt nam nie placi za naprawianie Waszego balaganu. 

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@BobaFett_Hobby

Chyba raczej pod tym samym nr ISSN. A każdy komiks powinienen mieć inny kod add-on, ale katalog tego nie obsługuje. Oczywiście add-on jest w ramach danego roku, i potem od nowa.

oznacz moderatorów