Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem nowy wątek by nie ciągnąć dwóch tematów w innym wątku
Sprzedawca @PIOTRSS ma taki komentarz:
Zdecydowanie odradzam kupować tutaj. Lepiej zamówić u Jarek1990_2008 ten sam wiatraczek , szybsza wysyłka, lepsza cena i pewność, że nie dostaniecie wybrakowanego/uszkodzonego produktu. Dziękuje "
wysłałem do allegro zgłoszenie by go usunęli - reklama konkurencji w negatywie to chyba przegięcie
właśnie otrzymałem od allegro informację, że ten komentarz nie zostanie edytowany usunięty, gdyż
nie narusza on regulaminu allegro - brawo allegro
wg allegro
gdy dostaniemy informację o naruszeniu – zarówno kupujący, jak i sprzedający mogą skorzystać z opcji zgłoś naruszenie, którą wyświetlamy przy komentarzach i odpowiedziach na komentarze na Liście ocen sprzedającego. Możesz z niej skorzystać, gdy komentarz lub odpowiedź narusza:
- dobra osobiste lub dane kontaktowe
- prawa patentowe, autorskie, tajemnice przedsiębiorstwa
- inne przepisy prawa.
podany w komentarzu użytkownik ma ponad 5 tys ofert, nie brał udziału w komentowanej transakcji
jego dane i dane jego firmy są widoczne na allegro - każdy może sobie go sprawdzić
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
czy podany powyżej komentarz spełnia regulamin allegro?
czy można tak pisać w komentarzach?
Okej to już trochę przesada.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ potwierdźcie że to zgodne z regulaminem, mam za 100 nie wystawionych ocen to się poreklamuje w komentarzach, a za drobną opłatą mogę chętnego zareklamować, wystawiam FV koszt jednego wpisu 10 zł 😄
Pogadam z szefem. Nam wpada jedna ocena na kilkadziesiąt transakcji. Same niepiśmienne Janusze kupują chyba u nas.
Zacznijmy od tego, co to kto to jest Allegro i kto tam pracuje. Czytając tu na gadane można odnieść wrażenie, że nie tylko jak wg mnie imigranci zarobkowi, ale i starżyści lub może nawet licealiści na szkoleniu pozalekcyjnym.
A regulamin ? Łamanie ? Na swoim OSA sprzedają zakazane produkty, dostają więcej negatywów niż najgorszy ze sprzedawców, sami sobie je odejmują lub kasują ...
Co to jest regulamin ... heh. Popatrz na KONSTYTUCJĘ 😛
Czyli reklamuje w komentarzu do innego sprzedającego innego ? widziałem ale szczerze nie zainteresował Mnie ten komentarz wpis, i nie kupie ale czy tak powinien wyglądać komentarz że reklamujemy innego, sadzę że nie.
@RED masz rację, rzeczywiście wkradł się błąd. Doradca już podjął działania w sprawie tego komentarza.
Dziękuję, że zgłosiłeś nam tę sprawę.
@N_Nitka28 ten kto mi tak odpowiadał wyleci z pracy?
ostatnio każdy kontakt z allegro tak wygląda - maksymalne spławianie
(nie mówię o gadanym :))
widzę szybka reakcja i komentarz znikł 🙂
@RED a juz myślałem ze jesteśmy świadkami narodzin nowej formy marketingu .
@RED błędy zdarzają się każdym. Mam nadzieję, że w przyszłości już nie będzie takiego problemu 🙂
"każdemu" 😉
@N_Nitka28 ,,błędy zdarzają się każdym,, tak, ale allegro przekracza granice zdrowego rozsądku .
Tak, błędy zdarzają się każdemu. Problem jest w tym, że za błędy popełnione przez pracowników Allegro nikt nie odpowiada. Co najwyżej można usłyszeć słowo "przepraszamy" - a najczęściej jest tak, że po popełnieniu jakiegoś błędu przez Allegro - wszyscy "późniejsi odpowiadacze" idą w "zaparte" i usiłują się "wybielić" i zwalić wszystko na sprzedawcę. I tak za błędy Allegro, za błędne decyzje pracowników Allegro - odpowiadają sprzedawcy.
@N_Nitka28 wy to jeszcze powiązania między kontami posprawdzajcie bo to wygląda na czyn nieuczciwej konkurencji oraz fałszowanie statystyk sprzedaży na portalu za oba powinien być permaban