anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Delivery DPD nie dostarczyło przesyłki

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Czemu Allegro Delivery DPD olało temat i nie dostarczyło przesyłki do kupującego w transakcji nr 

27c46540-d0f6-11f0-b97c-436aeb936d5b. Totalna olewka mojego tematu, w efekcie paczka wraca do mnie, sprawdzę ją dokładnie w jakim stanie wróci.  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   Prosiłem dzisiaj aby zsotała dostarczona do klienta i kurier miał w nosie, zwrócił ją do mnie. Mega nieprofesjonalnie, mam nadzieję, że nie wpadniecie drogie allegro na to aby obciążyć mnie kosztami powrotu paczki. Prosiłem klienta, aby na przyszłość nie wybierał Allegro Delivery bo są z tym ciągłe kłopoty. Powiedział mi, że nie miał możliwość wybrać Inpost. Kto mi teraz zwróci za ponowną wysyłkę do klienta paczki ?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@ClearLife z uwagi na nadanie błędnego statusu przesyłka musiała zostać zwrócona do nadawcy. Nie było możliwości dalszego jej procesowania do odbiorcy, chociaż zgodnie z Twoim zgłoszeniem taką dyspozycję przekazaliśmy. W tej sytuacji złóż reklamację na przesyłkę. Ze swojej strony poinformowaliśmy już kupującego o przyczynie zwrotu przesyłki. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

co to jest nadanie błędnego statusu?

kto go nadał?

kiedy?

w jakim celu?

dlaczego nie ma procedury naprawczej takiego ? statusu?

tego jeszcze nie grali. Chętnie poslucham co wymyślisz

oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Jak zwykle nic nie wiadomo 

oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

Żadna odpowiedź, nie rozmumiem tej sytuacji, oczywiście odpowiedź wymijająca, kto mi pokryje koszty ponownej przesyłki do klienta, bo na szczęście chce jeszcze ze mną rozmawiać. @Syrena_zT 

oznacz moderatorów

ClearLife
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT kolejne pytanie: nie chcę korzystać z waszego allegro delivery, wyślę klientowi paczkę własnym kurierem, jak mam to dokładnie zrobić, żeby wasz system drogę przesyłki do klienta

oznacz moderatorów