Witajcie,
przez ostatnie pół roku prowadziliśmy wzmożoną sprzedaż na Allegro (wzrost o ponad 2500% rdr) i obecnie doszliśmy do ściany pod kątem wsparcia od Allegro. Przekroczyliśmy o ponad 1mln obrotu próg dla firm potrzebny do Allegro Diamonds (nie próg warunkowy, ten przekroczony o 2,5mln) i spełniamy wszystkie potrzebne kryteria do bycia zakwalifikowanym. Wiem, że kwalifikacja do programu odbywa się teraz w styczniu, niestety odpowiedź mailowa, jaką dostałem od supportu to "obecnie nie ma planów na kolejną weryfikację do Allegro Diamond Partners" co wg mojej wiedzy jest niezgodne z prawdą.
Na 2026 zaplanowaliśmy jeszcze ponad dwukrotny wzrost sprzedaży, ale bez programu (który wiemy jak działa, bo nasi handlowcy mieli już bezpośrednią styczność) będzie to karkołomne.
Czy jest jakiś sposób, żeby tutaj być zauważonym i dostać to wsparcie?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Independent_M_M konsultuję Twoją sprawę, wróćę do Ciebie z informacją.
Dzień dobry,
czy są jakieś wieści w tym temacie? @Syrena_zT
Cześć @Independent_M_M, aktualnie nie prowadzimy kwalifikacji.
Nie mamy jeszcze konkretnej daty kolejnej edycji, jednak gdy tylko zostanie ustalona i zostaną spełnione przez Ciebie wymagania, skontaktujemy się z Tobą 🙂
Allegro Diamonds mocno zmniejszyło bonusy - dzisiaj realnie najwięcej zyskuje się na opiekunie, bo zwrot prowizji jest na poziomie 2-6%.
Dzięki, choć te 2% na pewno mocno zrobią różnicę 🙂