Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co to za nowe dziwadło? Nie mam ustawionego takiego cennika, nie dość że przesyłka Smart to jeszcze 7.99zł ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AlePiesio nie patrz na nic i rób swoje
@AlePiesio , a w czym Ci to przeszkadza? Allegro zaczyna czuć to, czego nigdy do tej pory nie czuło - oddech konkurencji na swoich plecach...
W niczym, ale nie wiem o co chodzi, chociażby ze ja takiego cennika nie mam , a w dodatku przesyłka Smart i to płatna ? Pierwszy raz na oczy takie coś widze. Albo przeoczyłem jakaś informację albo jakiś znowu test.
Testy dla wybranej grupy użytkowników - obniżone koszty wysyłki od 20zł
@AlePiesio już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.
@mdrogeria a to jakieś nawiązanie do tego, ze Alicja ma słabość do estetyki lat 80🤔, bo jej nick, to raczej wziął się z tego, że pochodzi z nad morza i uwielbia wodę 😉
@KOGIEL_T jak widzisz jest to 104-ka czyli lata 70-te , ale kombinuj , może trafisz .
@mdrogeria ale kurołapki jeździły jeszcze po polskich drogach do początku lat 90-tych
@KOGIEL_T tak , ale mam na myśli szczyt popularności modelu , w 90 tych można było zobaczyć jeszcze resztki 105-tek i 105 L , 104-eczka woziła mój tyłek w początku lat szkolnych potem jak to z japońskiego było ,, masachuku ,,😁
@mdrogeria faktycznie mój nick wynika bardziej z uwielbienia do wody i twórczości jednego pisarza niż zafascynowania motoryzacją lat 80, ale doceniam analogię 😄 🐟🚙
Poza tym, kurołapka, wspaniałe słowo! ❤️
Od 27 maja trwa test, w którym niektórzy kupujących z Allegro Smart! na allegro.pl mogą korzystać z tańszej wysyłki przy zakupach od 20 zł do 44,99 zł. Wcześniej informowaliśmy mejlowo, że test potrwa do 27 sierpnia – teraz przedłużamy go do 30 września.
Takie zamówienia traktujemy jak zamówienia Allegro Smart!, a kupującym proponujemy tańszą wysyłkę:
@kostas11 dzięki za informacje ale akurat u mnie koszt produktu to było 57zł plus koszt kuriera 7.99zł DPD a nie taki przedział od 20 do 44.99zł.
@AlePiesio tylko kuriera w smarcie ma się od 65zł, więc to też jest jakaś forma promocji/testu, skoro klient mógł kupić produkt za 57zł i nie musiał płacić za kuriera 14,99zł, tylko 7,99zł.
U mnie znowu taka historia (wartość samego towaru 40 zł), Inpost Smart za 4,99 zł (sorki, ale ucięło znaczek Smart):
Ale Inpost opłaty nie pobrał:
@MikroLITY opłatę za przesyłkę pobiera allegro.
@sl-aw-ek Domyślam się 😉