Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Teraz za każdym razem jak chcę poszukać właściwych parametrów, sprawdzić ilość, wycenić itp jakakolwiek zmiana zakładki z tej od wystawiania powoduje że powracając na stronę wystawiania cała aukcja ładuje się od początku i na dole wyskakuje "Oferta została zaktualizowana" mimo że nic nie było zmieniane w formularzu. Jest to mega uciążliwe. Nie dość że ładuje się wszystko od nowa, to jeszcze od nowa trzeba lecieć w dół bo znowu jesteśmy na samej górze aukcji.
Nadal to samo, mimo wysłania filmiku z problemem.. ile to jeszcze potrwa?
Dziękuję za Wasze zgłoszenia i przesłane materiały! Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem, dodałam Wasze zgłoszenia do zadania, wrócę z aktualizacją, gdy tylko pojawią się nowe informacje w tej sprawie.
AKTUALIZACJA 01.12.2022:
Problem został rozwiązany i nie powinien się już pojawiać.
Dzień dobry. My również od wczoraj mamy z tym problem. Ze swojej strony zgłosiłem to w wiadomości do Allegro. Pan stwierdził, że to nie jest błąd. Zgłaszam to tutaj, tak jak zostałem o to poproszony. Problem pojawił się wczoraj tj w poniedziałek 28 listopada około godziny 10. Trwa również to dzisiaj. Dokładnie tak jak opisują to wszyscy w tym wątku. Nie da się wystawiać aukcji.
Środa, 30 listopada 13 godzina u nas zaczęło działać. Nie wywala przy skakaniu po zakładkach, nie odświeża, problem naszym zdaniem rozwiązany. Pozdrawiam
Polecam przekazać działowi technicznemu, aby szukali problemu w skrypcie który przy wysyłaniu żądania od klienta (czyli zapytania), nie odświeżał i nie aktualizował całego formularza. Problem leży po stronie odbierania zapytań od klienta do serwera. Czyli automatyczne aktualizowanie oferty bez wysłania żądania zapisz, a przy zwykłym zapisywaniu stanu oferty przy każdej modyfikacji, system nie wyrabia i wariuje, nie dziwie się gdy zapytań jest kilkaset tysięcy na minutę i próbuje każde zapisać w pamięci podręcznej serwera dla użytkownika na wypadek kontynuowania edycji formularza.
Witam, od wczoraj nie mogę dodać zdjęć w wystawianiu nowej oferty. Pierwszy komunikat „oferta została zaktualizowana” kolejny „ nie udało się dodać zdjęcia”
proszę o pomoc.
pozdrawiam KW
Podbijam temat. Problem u mnie również występuję. Po przełączeniu się z karty z wystawiania aukcji na jakąś inną bądź po prostu jak otworzę np. jakiś folder na komputerze i wrócę do zakładki z wystawianiem aukcji strona automatycznie się odświeża i kasuje cały opis przedmiotu. Parametry i zdjęcia przedmiotu zostają. Czy również mam nagrać video i wysłać na e-mail?
@maciej_910 Dziękuję za zgłoszenie. Nie musisz wysyłać żadnych materiałów. Jak napisała wcześniej Monika, dział techniczny wie już o problemie i trwają prace nad usunięciem jego przyczyny.
Czy coś jest robione w tej sprawie , dziś zaczyna się trzeci dzień kiedy nie można nic wystawić .
Nie mam już siły gadać na czatach i tłumaczyć problemu który mają wszyscy.
@nat_not @la_nika Możecie im dodać do zadania, że focusowanie karty powoduje wywołanie zapytania "https://edge.allegro.pl/offers/{offerId}/custom-values", które kończy się 404. Wywołanie jest za każdym razem, gdy przechodzi się do karty z formularzem.
PS. Nie testujcie na produkcji.
U mnie to już trzeci dzien - cały czas ten sam problem samo się odświeża do poprzedniego przedmiotu - nie idzie nic wystawić - masakra !!!
Moja opcja na ten problem to podział ekranu na pół tak że nie wychodzę z formularza - troche mniej komfortowo ale działa
Przy wstawianiu nowej oferty i przechodzeniu na inne zakładki, czy na inne okno pojawia się komunikat "Oferta została zaktualizowana", po czym strona się odświeża. Niby niuans, ale tracimy cenne milisekundy 😉
Testowane na różnych przeglądarkach, także w trybie incognito i różnych kontach, w każdej nowej ofercie.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Da się to jakoś wyłączyć?
Witam Jest problem alle allegro twierdzi, że nie ma problemu. Po odświeżeniu zmienia indeks, gubi zdjęcia oraz kasuje opis, wiec czas wystawiania nam sie wydłuża kilkukrotnie. Dziś chyba wolne w pracy. Pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Od wczoraj podczas wystawiania ręcznie aukcji przez formularz - po przejściu na inne otwarte okno - przy powrocie do formularza pojawia się komunikat ' oferta została zaktualizowana ' i strona jest od samej góry - a nie w miejscu formularza, gdzie się było. Wystawianie aukcji trwa x razy dłużej i jest to mega męczące. Proszę zmieńcie to.
Nie ma szansy wystawienia ogłoszenia bo ciągle się zakładka odświeża i kasuje wcześniej wprowadzone dane.
Witam, mam to samo.. nie mogę dodać żadnego nowego zdjęcia. Pojawia się komunikat: „Oferta została zaktualizowana”.
Mam to samo od wczoraj. Po próbie dodania zdjęcia (przez aplikację) pojawia się komunikat "oferta została zaktualizowana" oraz "Nie udało się dodać zdjęcia - Wystapił błąd podczas dodawania obrazka" . Czy to może jakiś błąd w aktualizacji?
Działa wam wystawianie ogłoszeń na Allegro? Za każdym razem jak wrzucam zdjęcia do ogłoszenia albo przełączę karty to leci automatyczny refresh strony. Zmieniałem przeglądarki i usuwałem ciasteczka i dalej to samo.
Takim sposobem nie mogę wystawić żadnego ogłoszenia 😕
Nie da się dodawać zdjęć. Ja wystawiam z telefonu i nie działa...