anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one DPD obowiązkowy

petinek_pl
#13 Ambasador

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   zmusicie sprzedawcow do wprowadzenia kolejnego kuriera Allegro One DPD. Prosze wiec o wyjasnienie co zrobic w nastepujacej sytuacji. Kurier DPD w moim miescie to jest żart, zrezygnowalam nawet z dostaw od nich bo nigdy nie przyjezdał. Paczki oznacza jako dostarczone i s** na wszystko. Na kolesia zlozone byly już dziesiątki skarg przez ludzi z calego miasta- DPD ani na JEDNĄ nie odpowiedziało 🙂 a facet jezdzi na rejonie już od 15 lat i ma się swietnie. Więc- jak beda mi wpadac zamowienia allegro one dpd, notabene juz mi wpadly na jutro to zloze zlecenie- gosc ich nie odbierze. A do automatu tez nie mam opcji ich zaniesc bo po pierwsze mam daleko,po drugie mozna tylko do 13.00 gdzie u wszystkich innych do 15.00 i nie moge wyjsc bo czekam na innych kurierow,ktorzy w przeciwienstwie do patałachów z dpd pracują. Więc prosze o rozwiazanie problemu. Bo ten problem bedzie sie powtarzal kazdego dnia, facet w godzinach mojej pracy nie przyjedzie,juz kiedys oznajmil ze mu nie po drodze a ja nie bede zmienic godzin pracy o kilka h dla niego. Moje paczki nie beda odbierane a oberwę ja po statystykach i negatywach ktorych oczywiscie nikt nie usunie. I prosze nie pisac mi ze mam sie zglosic jak nie odbierze bo nie odbierze,NIGDY nie odbiera, zglaszam to już. Problem będzie notoryczny i codzienny a nie sporadyczny że moge to wam zglosic i wykluczycie cos z jakosci, firma dpd tez ma to gdzies i na moje ani wasze reklamacje nie zareaguje, facet bedzie dalej jezdzil bo to trwa od lat.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @petinek_pl. Przykro mi, że masz takie doświadczenia 😞
Czy możesz podać przykładowe numery przesyłek oraz zleceń, z którymi był problem?   

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@MiMary pytanie- po co? TI co mialo by to dać? Sprawdzicie co było powodem braku podjazdu i co? Powodem jest to ze firma dpd ma wszystkich gdzieś. Przeciez nie zmusicie ich do wykonania pracy. Nie mam takich numerów bo to bylo ponad rok temu od tamtej pory nie korzystam a juz takich danych nie ma sa archiwalne.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl, dzięki przykładom będziemy mieć podstawy do interwencji u przewoźnika - skontaktujemy się bezpośrednio z oddziałem, który zajmuje się realizacją Twoich zleceń i ustalimy dalsze kroki. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@MiMary Jakie? Kurier powie że nie jest mu po drodze i może podjeżdżać o 18 gdy mnie już od dawna nie ma. A wy napiszecie przykro nam ale nie mamy mozliwosci zmiany i interwencji w grafik przewoznika. Poza tym znowu muszę zdobyć wczesniej kilka negatywow i obnizen jakosci uslug zebyscie zainterweniowali..

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl jeśli podasz nam przykłady przesyłek i podjazdów oraz potwierdzimy, że rzeczywiście występowały z nimi problemy to interweniujemy od razu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl Nie ma czegoś takiego jak Allegro One DPD 🙂  DPD dołączyło do pakietu Allegro Delivery, Allegro One to kurier należący do Allegro 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@kostas11 przecież wiesz o co mi chodzi 😛

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ O wow teraz doczytałam, paczek nie nadam nawet w automacie DPD tylko jedynie w punkcie albo kurierem NO SUPER!!!!!!!!!!! Punkt to już wogóle mam daleko,w grę wchodził jedynie automat a kurier nie przyjedzie. Super allegro dziękuję ogromnie! Wpierniczacie na siłe kolejnego kuriera który jest najgorszy w kraju i dobijacie małe sklepy a do tego usuwacie metody nadan ktore byly lepsze zeby zostawic tylko te co nie ma mozliwosci z nich skorzystac! SUPER!!!!

oznacz moderatorów