anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One znowu same problemy

petinek_pl
#13 Ambasador

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziesiątku kurierów i punktów jest allegro one punkt, one box, one kurier i to samo tylko wymieszane. Sama nie wiem co jest czym. Do tego miliard kurierów odbierających allegro one,raz ups,raz one,raz dpd.. klient zamówił paczkę allegro one punkt, nie da się nadac bo niedostępny. Klient pretensje do mnie- allegro twierdzi ze punkt niedostępny,klient oczywiscie ze dostepny. Podal inny punkt. Tez nie da sie nadac. Doszlam do tego ze nie da sie bo klient podał nr boxu a to punkt,niby pisze to samo wiec skad mial wiedziec,sama sie w tym nie odnajduje. I co teraz znowu pisac 3 raz do klienta ze zle podal to poleci negatyw ze nie umiem wyslac.. CZY NIE MOZECIE ZROBIC JEDNEJ NAZWY I JEDNEGO KURIERA JAK KZDA NORMALNA FIRMA????????????

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

gdvorek
Moderator
Moderator

@petinek_pl 

Dziękuję za podzielenie się swoją opinią z nami. Przekazałem ją do odpowiedniego zespołu.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl jazda to się zacznie na przełomie miesiąca jak łony ło..orlen wlezie , jedne ł-orleny będziesz nosił do automatu , a po łonołorleny nie-będzie podjeżdżał kurier 

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@mdrogeria  To będzie jada "bez trzymanki", do dziś nie mogę zrozumieć po co wprowadzono ten przymus zamawiania kuriera Orlen ???????  Nastawiali paczkomatów Orlen od cho... ry i ciut ciut.... Mam w swojej okolicy tak bliskiej że nawet rowerem dla relaksu nie opłaca się jechać kilka paczkomatów Orlen ..... ale Allegro wpadło na pomysł żeby zamawiać kuriera bo po co sprzedawca ma mieć lekkie życie ...... a i tak muszę tam iść żeby nadać inne paczki do innych paczkomatów ..........

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kakabe_2007 dzisiaj dostałem info , JESTEM WYBRAŃCEM ,  czyli łonołorleny w kąt i niech se gniją , a zwykłe Orleny jak zwykle do puszki , zgodnie z zapowiedzią do każdej nie podjętej paczki ŁŁ 2 wątki na Gadane .

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@mdrogeria  U mnie podejrzewam że będzie spory problem z podjazdem kuriera .... Teoretycznie facet powinie pracować 8 godzin zgodnie z kodeksem pracy. Fakt jest taki że pracują dłużej...

Pytanie do pracowników Allegro : Ile podjazdów w ciągu 8 godzin pracy jest w stanie wykonać taki kurier zakładając że musi przemieszczać się w korkach ????

Nie wspomnę o ekonomii - są to z reguły ludzie prowadzący JDG ............ Fajnie wszystko wygląda z poziomu biurka i ciepłego kącika ze świeżo parzoną kawa ..........

@mdrogeria  MOJE GRATULACJE - jesteś w "ekskluzywnej grupie szczęśliwców"

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kakabe_2007 u mnie będzie podobnie dlatego zwykłe Orleny w dalszym ciągu będę nadawał w boxach , wymyślili se podjazdy to niech se walczą z kurierami , na pewno po 1 łonopaczkę  paczkę kurier nie podjedzie  ,a Orleny se zabierze z automatu ..

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@mdrogeria Jestem więcej niż pewien że po jedną lub dwie paczki nie przyjedzie ...... Dochodzi jeszcze czekanie na faceta ..... bo to co wyświetla się przy zamawianiu podjazdu nijak się ma do życia i podjazdu kuriera

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kakabe_2007 czas dla mnie nie jest problemem , sklep do 19:00 , ale wątków będzie na Gadane ...he..he ,statystyki im podskoczą .

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@mdrogeria Pierwszy negatyw za brak podjazdu kuriera prawdopodobnie spowoduje wyłączenie u mnie usługi Delivery .... po co mam się "kopać z koniem" i denerwować się ........

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@kakabe_2007 też bym tak chciała tylko wtedy koniec sprzedaży. Niby cię nie zmuszają do smarta i delivery ale jak go nie zrobisz to zabierzemy Ci wszystkie przywileje i stracisz sprzedaż. 

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@mdrogeria ja niestety mam do 15.00 i mam wielki problem z kurierami. DPD ZAWSZE chce być po 17 a nawet 19. Zdarzało się nawet że prywatne paczki dostarczali o 21....a przeciez nie bede zmieniać całego systemu i funkcjonowania sklepu i siedziec do 19 tylko przez durnego kuriera.. ale allegro tworzy takie właśnie problemy.

oznacz moderatorów