anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro! Pozwalacie na założenie konta na takie dane?!

MAMY ROZWIĄZANIE!
wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Konto ma 0 dni, dane do wysyłki takie jak widzicie na screenie. Kierunkowy do Indii, kod pocztowy nie istnieje w Polsce, miasto to zlepek alfabetu, nie mówiąc o danych personalnych.  

Zrzut ekranu 2025-09-15 172203.png

Jak na razie "płatność rozpoczęta". Ale gdyby była zakończona, gdzie i  jak mam nadać taką przesyłkę?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@wojtekmarchewka  od razu rób zwrot kasy i nie zastanawiaj się gdzie to wysłać

oznacz moderatorów
Health___Beauty
#16 Inspirator

Allegro w ogóle nie kontroluje na jakie dane są zakładane konta. Ja miałam ostatnio gogusia o imieniu i nazwisku Wody Polskie. Też na allegro 1 dzień, naklikal zakupów za prawie 700 zł i też nie zapłacił. 

oznacz moderatorów
mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

U mnie wczoraj kupował klient o ciekawym nazwisku Sssss i jakoś nie sądzę by zapłacił bo już nie raz były takie kwiatki i finalizacji nie było , no chyba że może jednak zdarzy się jakiś cud 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T @wojtekmarchewka @Health___Beauty @mwmonety allegro szuka kasy , prowizja , a naliczona zwrot najwcześniej po 7 dniach ..he,..hee

oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

@mwmonety

Oooo, u mnie jakiś czas temu też był taki zakup od Sssss - chyba do paczkomatu InPost, zapłacił, odebrał.  Może i tym kontem by się moderatorki zajęły? 

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Mido zajęłyśmy się i sprawdziłam je, ale wszystko jest z nim w porządku. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@wojtekmarchewka Dziękuję Ci za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
wojtekmarchewka
#12 Orędownik

@nat_not Dziękuje

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nat_not  I tyle prowizji dla Allegro się zmarnowało !  Może jednak odpowiednie zespoły  nie zablokują jeszcze konta, może się uda chociaż  prowizję naliczyć !

oznacz moderatorów
pecela
#19 Nestor ⭐

@wojtekmarchewka 

Nr telefony wskazuje na Indie. A dziwny adres może wynikać z konwersji ich alfabetu na alfabet łaciński (w sensie, że taki adres może istnieć gdzieś w Indiach czy innym Bangladeszu).

Tak i tak, nie ma opcji to nadać.

oznacz moderatorów