Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Konto ma 0 dni, dane do wysyłki takie jak widzicie na screenie. Kierunkowy do Indii, kod pocztowy nie istnieje w Polsce, miasto to zlepek alfabetu, nie mówiąc o danych personalnych.
Jak na razie "płatność rozpoczęta". Ale gdyby była zakończona, gdzie i jak mam nadać taką przesyłkę?
@wojtekmarchewka od razu rób zwrot kasy i nie zastanawiaj się gdzie to wysłać
Allegro w ogóle nie kontroluje na jakie dane są zakładane konta. Ja miałam ostatnio gogusia o imieniu i nazwisku Wody Polskie. Też na allegro 1 dzień, naklikal zakupów za prawie 700 zł i też nie zapłacił.
U mnie wczoraj kupował klient o ciekawym nazwisku Sssss i jakoś nie sądzę by zapłacił bo już nie raz były takie kwiatki i finalizacji nie było , no chyba że może jednak zdarzy się jakiś cud
@KOGIEL_T @wojtekmarchewka @Health___Beauty @mwmonety allegro szuka kasy , prowizja , a naliczona zwrot najwcześniej po 7 dniach ..he,..hee
Oooo, u mnie jakiś czas temu też był taki zakup od Sssss - chyba do paczkomatu InPost, zapłacił, odebrał. Może i tym kontem by się moderatorki zajęły?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Mido zajęłyśmy się i sprawdziłam je, ale wszystko jest z nim w porządku.
@wojtekmarchewka Dziękuję Ci za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
@nat_not Dziękuje
@nat_not I tyle prowizji dla Allegro się zmarnowało ! Może jednak odpowiednie zespoły nie zablokują jeszcze konta, może się uda chociaż prowizję naliczyć !
@wojtekmarchewka
Nr telefony wskazuje na Indie. A dziwny adres może wynikać z konwersji ich alfabetu na alfabet łaciński (w sensie, że taki adres może istnieć gdzieś w Indiach czy innym Bangladeszu).
Tak i tak, nie ma opcji to nadać.