Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
to teraz kupujacy najpierw klik,a pozniej telefon ze to odcien bialego czy jednak jakis inny kolor.....aaa zielony,a wyglada jak bialy,to ja rezygnuje.......i zarobi oczywiscie allegro bo bedzie problem zeby wyprosic od kupujacego odstapienie od zakupu
@wrumwrum80 A jakbyś tak jasno napisał o co Ci chodzi? Coś tu jest z logiką na bakier. Telefonu Allegro nie usunęło.
@WREDZIA-W1 był w zakładce o sprzedającym mail i pod nim telefon, teraz został mail 😞
@kostas11 Jest i mail i telefon. Widocznie jak sprzedający nie wpisał, to nie ma.
@WREDZIA-W1 sprawdzałem u siebie w aukcjach i też znikł 😞
@kostas11 To jakim cudem u mnie jest? Aż wystawiłam aukcję, żeby sprawdzić.
@WREDZIA-W1, jak ktoś bzdury gada przez telefon, to pewnie mu usunęli, a tym grzecznym zostawili😁
Może Allegro już ma za dużo kasy i wycofuje się z rynku! Możliwe także że kupujący dzwoniąc do sprzedającego jest poza "obserwacją" Allegro .PEGASUS
@konto zamknięte Najwyraźniej 🙂 To by się zgadzało 🙂
Jesli chodzi o konto z ktorego piszesz to bez problemu znalazlem nr 792022*** wiec wg mnie wszystko jest OK
Fajnie by bylo jakbys uzupełnił zakładki np zwroty
@Client:80340374 chyba nie tu gdzie trzeba się podpiąłeś, znalazłeś telefon bo jest w opisie a te dodawane z automatu są usunięte 😞
@kostas11 ja widzę ten telefon, który dodawany jest z automatu. Chyba, że może o jeszcze jakiś inny chodzi 😄
P.S. czemu zmienili ten edytor tekstu... nie można wkleić zdjęcia ze schowka, tylko trzeba się bawić w jakieś wczytywanie z dysku... masakra. Poprawcie to w końcu 😞 😞 😞 no i te emotki jeszcze...
WRUMWRUM80 Firma Handlowo Uslugowa bip bip........... 792022***
Bo dodalem przed chwila
z moja logika wszystko ok
@wrumwrum80 ale cwaniaki faktycznie wywalili telefony, ciekawe co będzie kolejne do ukrycia 🙂
@msniezek @cloudcloud @_HolaOla_ @nat_not drogie allegro jak to się ma do przepisów ustawy o prawach konsumenta ????
Obowiązki przedsiębiorcy w umowach, innych niż umowy zawierane poza lokalem przedsiębiorstwa lub na odległość
Art. 8. Najpóźniej w chwili wyrażenia przez konsumenta woli związania się umową przedsiębiorca ma obowiązek poinformować konsumenta, o ile informacje te nie wynikają już z okoliczności, w sposób jasny i zrozumiały o:
1) głównych cechach świadczenia, z uwzględnieniem przedmiotu świadczenia oraz sposobu porozumiewania się z konsumentem;
2) swoich danych identyfikujących, w szczególności o firmie, organie, który zarejestrował działalność gospodarczą, i numerze, pod którym został zarejestrowany, adresie, pod którym prowadzi przedsiębiorstwo, i numerze telefonu przedsiębiorstwa;
ojjjj coś widzę że allegro tu coraz bardziej szaleje, chyba czas na kontrolę UOPK i prokuratury jak ostatnio w biedronce @kostas11 @wrumwrum80 @Client:80340374 @WREDZIA-W1
No, coś tu brzydko pachnie.
Pewnie ktoś wpadł na pomysł, żeby wywalić telefon aby zminimalizować szanse na zakup poza allegro, bo centrum wiadomości wyłapuje takie rzeczy (pomijając mail bezpośredni).
Szczerze, to już wolę kontakt telefoniczny z pytaniami, bo nie tracę punktów w statystykach, jak nie odbiorę telefonu 🤣
Sprzedaz poza lichwa allegro to nie jakis straszny problem,moim zdaniem problemem jest to iz gosc kupi,po czym bedzie myslal ze dany przedmiot jest w jego mniemaniu gotowy do zalozenia bez ingerencji lakiernika, bo nie doczyta....i pozniej sie zaczna przepychanki ze zwrot,odsylanie , prowizja..oczywiscie allegro stanie po stronie kupujacego...oni na prowizji zarobia,a ty sie denerwuj........