Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro usuwa mi nowe aukcje, całkiem wystawione od 0 w których nie wprowadzałem zadnych zmian powód:
Zgodnie z regulaminem (artykuł 5, punkt 5.5) od momentu opublikowania oferty sprzedający jest związany jej treścią. Zakazane jest dokonywanie zmian w treści oferty, które stanowią zmianę oferowanego towaru bądź jego właściwości.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
O co chodzi? jakim prawem usuneliscie mi 150 aukcji w których nie wprowadziłem zmian a wczoraj wystawiłem je całiem od 0 ?
Jak można usuwac aukcje którw utworzyłem wczoraj, lub aukcje które mają rok, i nie były modyfikowane nigdy oprócz ceny co jest z wami, oczekuja wznowienia wszysktich aukcji
Cześć, @MMOStock. Zweryfikowaliśmy to i rzeczywiście niektóre z ofert zostały błędnie zakończone, za co najmocniej przepraszam.
Działania, które podjęliśmy na pozostałych ofertach były zasadne, ponieważ naruszyłeś Regulamin (zgodnie z otrzymanym mailem). Przywróciliśmy możliwość wznowienia zakończonych ofert, jednak nie mamy technicznej możliwości aby je za Ciebie wznowić. Możesz wznowić tylko te oferty, w których nie wprowadzałeś żadnych zmian - zmiana właściwości oferty to poważne naruszenie.
Prosił bym Administratora o rozwage w swoich działaniach, kupiuj wklej, usunał 99% aukcji fakt nie wznowiłem ok 10 z ze 100 usniętych, proszę, ale tylko 10 było edytowane i to w sposób nieznaczny, a usunięto mi wszystko...,udało się wznowic ale gdzie podziała się sprzedaż na tych aukcjach?, usuneliście ilość sprzedanych sztuk jakie aukcje miały przez usunięciem
Witam, bardzo prosze o przychylenie się do mojej sprawy, ta sama sytuacja Administrator usunął mi aukcje w których edyttowałem tło miniatury z niebieskiego na białe, zeby dostosowac miniature lepiej do wymogów? ani 1 słowo w tytule, treści oferty i ilości oferowanego przedmiotu nie uległo zmienie, a jedynie miniatura która przedstawia to samo i taką samą ilość, zmieniło sie jedynie zdjęcie na ładniejsze i białe, bardzo proszę o weryfikację, aukcje niektóre maja kilka dni i zostały skasowane od tak..
17857860754, 17857858487, 17857859778, 17892452559,17889940139,17889939177.
Cześć, @D3Companion. Umożliwiliśmy wznowienie części ofert - możesz je ręcznie wznowić, jednak pamiętaj, że zmiana właściwości oferty to poważne naruszenie. Pozostałych działań nie cofniemy, ponieważ były zasadne.
Dziękuje
17892452559 ta aukcja miała tylko 4 oferty sprzedaży jest świeża i nie była edytowana, lecz nie mogę jej wznowić, sprawdzilem historie tej aukcji, 1 zakup był 15 wrz 2025, 20:09 i nic od tego czasu w niej nie było edytowna prócz zdjęcia, to ostatnia z oferta która niesłusznie została usunięta.