anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro wraz operatorem płatności popełnia błąd ja dostaje negatyw

gosidelko1
#7 Wielbiciel#

Allegro wraz operatorem płatności popełnia błąd ja dostaje negatyw kupujący jasno i wyraźnie sugeruje że jestem złodziejem a Allegro zamiast usunąć negatyw każe mi prosić kupującego o usunięcie. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@gosidelko1 napisz coś więcej co się stało ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

gosidelko1
#7 Wielbiciel#

"Ostrzegam, nie kupować u tego sprzedawcy na allegro z opcją BLIK bez potwierdzenia. Allegro przez to zezwala na pobieranie przez tego odbiorcę dowolnych kwot. Sprzedawca pobrał mi na poczet zakupu 3 kwoty nie wiadomo czemu i nawet mnie nie uprzedził. Z zakupu zrezygnowałem i oddał tylko jedną z kwot. Jak zareklamowałem zwrot opłaty to w odpowiedzi dostałem, że mają 14 na zwrot pieniędzy. No dramat."

Dostałem taki komentaż allegro nie widzi problemu gdzie jasno jest napisane że sam pobrałem jakieś pieniądze od kupującego czyli go okradłem
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@gosidelko1 napisz mu że czasem się zdarza że operator dubluje płatność ale one powinny do 3 dni roboczych wrócić na konto 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

gosidelko1
#7 Wielbiciel#

Już mu wszystko zostało wytłumaczone przez allegro i przezemnie problem polega na tym że allegro nie poczuwa się do żadnej winy i udaje że nie widzi że ktoś nazywa mnie złdziejem i to ja mam się tłumaczyć i błagać kupującego o usunięcie negatywu.

oznacz moderatorów

Client:128117527
#7 Wielbiciel#

Nazwij tak allegro, zobaczymy jak zareaguje, Nie wolno tak pisać.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@gosidelko1 życie, przyzwyczajaj się 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@gosidelko1 może pismo przedsądowe dotrze do kupującego jak racjonalne słowa wyjaśnienia nie docierają

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:44052296 czytałeś wpis Maćka że nie wolno straszyć klientów sądem 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów