Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro wraz operatorem płatności popełnia błąd ja dostaje negatyw kupujący jasno i wyraźnie sugeruje że jestem złodziejem a Allegro zamiast usunąć negatyw każe mi prosić kupującego o usunięcie. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@gosidelko1 napisz coś więcej co się stało ?
"Ostrzegam, nie kupować u tego sprzedawcy na allegro z opcją BLIK bez potwierdzenia. Allegro przez to zezwala na pobieranie przez tego odbiorcę dowolnych kwot. Sprzedawca pobrał mi na poczet zakupu 3 kwoty nie wiadomo czemu i nawet mnie nie uprzedził. Z zakupu zrezygnowałem i oddał tylko jedną z kwot. Jak zareklamowałem zwrot opłaty to w odpowiedzi dostałem, że mają 14 na zwrot pieniędzy. No dramat."
@gosidelko1 napisz mu że czasem się zdarza że operator dubluje płatność ale one powinny do 3 dni roboczych wrócić na konto 🙂
Już mu wszystko zostało wytłumaczone przez allegro i przezemnie problem polega na tym że allegro nie poczuwa się do żadnej winy i udaje że nie widzi że ktoś nazywa mnie złdziejem i to ja mam się tłumaczyć i błagać kupującego o usunięcie negatywu.
Nazwij tak allegro, zobaczymy jak zareaguje, Nie wolno tak pisać.
@gosidelko1 życie, przyzwyczajaj się 😞
@gosidelko1 może pismo przedsądowe dotrze do kupującego jak racjonalne słowa wyjaśnienia nie docierają
@Client:44052296 czytałeś wpis Maćka że nie wolno straszyć klientów sądem 😄