Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
29 Sierpnia Allegro poprosiło o ponowną weryfikacje konta, przesłane zostały wymagane dokumenty i pomimo tego że PayU potwierdziło pozytywnie oraz Przelewy24 również jak mówi support tych serwisów błąd jest po stronie Allegro że nadal moje konto ma zablokowane wypłaty, mija 9 dzień, a firma jest bez środków na opłacenie nowego miesiąca.... czy wy tam coś palicie???
Na wiaodmości z prośbą o kontakt i wyjaśnienie od 4 dni NIKT nie odpisuje, a dziś chcąc rozpocząć kontakt telefoniczny za każdym razem był 1 sygnał i Allegro się rozłączało, w sumie 6 prób kontaktu telefonicznego i za każdym razem Allegro się rozłącza...
Czy wy jesteście normalni ?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziewczynki, pomóżcie 🙂
@WeebAll_pl przykro mi z powodu Twoich problemów z wypłatami widzę, że sprawa jest konsultowana z operatorem i otrzymasz odpowiedź w sprawie nr 26046724. W tej sytuacji pozostaje mi poprosić Cię o cierpliwość.
@la_nika Jak możecie prosić o cierpliwość jak paraliżujecie firmę ?! Jest początek miesiąca trzeba opłaty zapłacić, a wy sobie przetrzymujecie i blokujecie środki... Czy ktoś końcu coś zrobi ???
Mija 10 dzień ! Żadna forma kontaktu nie przynosi jakiegokolwiek rezultatu... Allegro zajęło bezprawnie pieniądze i nic sobie z tego nie robi, kolejny raz zadzwoniłem do PayU u nich wszystko ok, Przelewy24 również potwierdzają że u nich jest ok. "Doradcy" Allegro nic innego nie robią jak wysyłają zgłoszenia które nic nie wnoszą....
Czy ktoś końcu pomoże sensownie ?!?!?!
Kiedy Allegro zamierza odpowiedzieć na zgłoszenia:
26109316
26095102
26046724
26039482
26037094
26025885
25988421
25984197
25953032
problem jest już od 10 dni gdzie Allegro totalnie olewa problem...
@WeebAll_pl poprosiłam o odpowiedź dla Ciebie, sprawa ma już najwyższy priorytet, ale czekamy na odpowiedź od operatora. Nie dubluj proszę zgłoszeń, ponieważ to jedynie wydłuży proces.
Jak mam nie dublować skoro PayU oraz Przelewy24 potwierdziły telefonicznie że jestem pozytywnie zweryfikowany, mamy nowy miesiąc trzeba opłacić ZUS, księgową, FV za Allegro, a wy trzymacie od 10 Dni pieniądze !!!! Skoro ta sprawa ma najwyższy piorytet to niech ktoś decyzyjny do mnie zadzwoni i powie jaki jest powód że ktokolwiek trzyma moje pieniądze bezpodstawnie !
Ludzie ! ile można trzymać i blokować firmę finansowo i to dodatkowo bez prawnie bo Operatorzy już 8 dni temu pozytywnie zweryfikowani firmę !!
Na stronie informacja o:
A pięniędzy nie widać !!!
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy wy chcecie [edycja] firmę ?
@WeebAll_pl, przypomniałam się w Twojej sprawie. Muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość.
Od 29 Sierpnia przetrzymujecie pieniądze !!!! mamy aktualnie 13 wrzesień jest to 15 dzień gdzie lecicie w kulki.... za 2 dni przypada płatność ZUS, za co kur... mam go zapłacić ? Czy was poje.... ?
Czas naliczać karne odsetki 🙂
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Jutro przypada termin opłacenia ZUS a wy nadal przetrzymujecie pieniądze.... Doradcy już jawnie informują że błąd jest po waszej stronie więc nie kłamcie że to coś z operatorem ! Żądam swoich pieniędzy dziś !
to jest jakieś totalne kuriozum
moje wpisy na tym forum o tym samym są usuwane
Ja także od 8 dni mam zablokowane konto do wypłat,
dokładna sytuacja jak u @WeebAll_pl
i co najlepsze allegro stwierdziło , że ich formularze nie działają więc mam im ręcznie/mailowo przesyłać dokumenty
oczywiście drugi raz te same bo rok temu przesłaliśmy identyczny zestaw dokumentów i nic się u nas w firmie nie zmieniło
odpowiedzi allegro na zgłoszenia jak u @WeebAll_pl czyli totalne dno
jest to jakaś masowa akcja allegro bo podobną sytuację mają też inni allegrowicze
najpierw kłamliwa prośba o weryfikację bo konto będzie zablokowane za 1.5 miesiąca a następnie natychmiastowa blokada po rozpoczęciu weryfikacji
@mr_oma @la_nika działajcie i interweniujcie zamiast poddawać się przykrościom
ja się wstrzymałem z publicznym informowaniem o działaniach allegro
ale @WeebAll_pl już działa
Witam, w tamtym roku miałem podobny problem, akurat miałem wolna gotówkę na koncie na opłaty i aż tak się nie przejmowałem bo nie miałem dużych kwot do wypłaty z payu. Widzę że w Polsce dalej jak w lesie w niektórych dziedzinach, przykre bo opłatami nas masakrują coraz to większymi ale żeby nam ułatwiać to już nie chętnie.
Kto handlował na Allegro ten się w cyrku nie śmieje, przykre ale prawdziwe.
Może zapytajcie o hasło 😂
" a.-Zna Pan hasło ?
b- A jakie to hasło ?
a- Żyrafy wchodzą do szafy.
b- No pewnie, że znam.
a- To musi je Pan powiedzieć.
b- Żyrafy wchodzą do szafy.
a- P roszę wejść." 😎
poza zainteresowaniem innych mediów
możesz złożyć skargę na działania allegro do UODO
https://uodo.gov.pl/pl/p/kontakt
tu masz opis dlaczego