Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dużo ofert zgłoszonych do AlleObniżka AllegroDays zostało odrzuconych, ale podany powód mi nic nie mówi: "zmieniły się dane zestawu produktowego dla oferty".
Co to znaczy?
Cześć @Martina_2009, poprosiłem o wyjaśnienie w tej sprawie. Wrócę z odpowiedzią.
@Martina_2009 Czy problem dotyczył konta, z którego piszesz?
@matt_rose nie, nie dotyczy konta z którego piszę
@matt_rose jest szansa na odpowiedź zanim październikowe AD się skończą?
@Martina_2009, którego dokładnie konta dotyczy ten problem? Proszę, podaj przykładowy numer oferty, którą odrzuciliśmy.
@MiMary 17922201308
Dziękuję, @Martina_2009. Już to wyjaśniam.
@Martina_2009, czy korzystasz z jakiegoś zewnętrznego programu do edycji ofert? Widzimy, że w tej ofercie doszło do wielokrotnych zmian zestawu produktowego, jakby działo się to automatycznie.
Po zgłoszeniu oferty do AlleObniżki, jeśli elementy zestawu zostają edytowane, zgłoszenie jest odrzucane z informacją "zmieniły się dane zestawu produktowego (...)".
@MiMary czy chodzi o automatyczną zmianę ofert zgłaszanych do AlleObniżki, czy chodzi o automatyczną zmianę ofert na koncie w zakresie cen i stanów magazynowych wszystkich ofert?
Korzystam z SellAsist do aktualizacji cen i stanów na wszystkich ofertach. Z własnego systemu po API zgłaszam wybrane oferty do AlleObniżki.
Co się wydarzy kiedy zgłoszę ofertę do AlleObniżki i już po jej zgłoszeniu i zatwierdzeniu następnie automatycznie wyślę aktualizację ceny tej oferty? Czy AlleObniżka nadal będzie działała na zgłoszoną wcześniej cenę, czy automatycznie odrzuci ofertę, dla której została wysłana zmiana ceny?
Do tej pory sądziłam, że zgłoszenie oferty do AlleObniżki blokuje jej cenę na czas trwania promocji i kolejne automatyczne aktualizacje cen nie są brane pod uwagę. Ale teraz to już sama nie wiem.
@Martina_2009 Oferta, którą wskazałeś, to zestaw 4 sztuk i właśnie o zmiana w ramach tego zestawu pisała Marysia, a nie o zmianie ceny.
@nat_not o jakie zmiany chodzi? Zmieniały się stan i cena już po zgłoszeniu do AlleObniżki
Na razie nikt nie odpowiedział na zadane pytania. Napiszcie wprost zmiana, których parametrów spowodowała odrzucenie oferty. Proste
@Martina_2009 Nie chodzi o zmiany parametrów. Marysia napisała wprost:
Widzimy, że w tej ofercie doszło do wielokrotnych zmian zestawu produktowego, jakby działo się to automatycznie.
W ciągu ostatnich dni w Twojej ofercie doszło do kilkudziesięciu zmian konfiguracji zestawu. Najpierw są 4 elementy w zestawie, później są usuwane i znowu przywracane do starej konfiguracji.
@nat_not Co to są zmiany zestawu produktowego? Sprawdziłam w logach i były tylko zmiany cen i stanów. Nie było zmian parametrów, zmian w katalogu. Tylko cena i stany. Tak, te zmiany dzieją się automatycznie, kilka razy dziennie.