Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
właśnie przed chwilą zakupy moich klientów zostały automatycznie anulowane po 7 dniach - brak zapłaty. Dlaczego jeżeli w ustawieniach konta mam jak byk 30 dni???
Bo tak ma allegro w swoich ustawieniach .Zakupy nieopłacone w opcji KUP TERAZ są po 7 dniach anulowane a po 30 te które są w licytacjach.
Zakup anulujemy automatycznie, gdy kupujący wybierze płatność z góry i nie opłaci swojego zamówienia w wyznaczonym czasie, czyli:
W zakładce Zamówienia możesz ustawić własny przedział czasu, po którym anulujemy nieopłacony zakup:
No to przecież napisałem powyżej że ustawiłem własny czas 30 dni dla kup teraz, a anulują się po 7 dniach.
@wackee Tak, ale @kolekcjoner608 chyba tego nie wie, dlatego wklejam zapis z Pomocy. Może to anulowanie po 7 dniach dotyczyło oferty sprzed Twoich zmian w ustawieniach.
No właśnie ustawiłem to już bardzo dawno temu, a aukcje były zrobione niedawno. Jak ja się mogę w ogóle skontaktować z pomocą techniczną allegro?
@wackee Nie jest łatwo znaleźć kontakt z Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4a6df9f8-0556-4b18-8930-68906a58c18e
Jest opcja ustawienia własnego czasu i taki mam ustawiony na 30 dni, przecież wrzuciłem zrzut ekranu.