Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę o szybkie rozwiązanie ticektu nr "36464678" jestem od wczoraj wyłączony ze sprzedaży @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Żeby nie było przycisku anulowania kampanii kuponowej to jest jakaś masakra.
Rozwiązanie konsultanta allegro" Proszę zawiesić sprzedaż" bo nie ma przycisku do anulowania kampanii kuponowej a klienci kupują za darmo jeszcze im dopłacam, a dział techniczny pewnie się obudzi koło środy
@SO-FUN Widzę, że otrzymałeś już dzisiaj odpowiedź we wskazanej sprawie. Proszę, abyś oczekiwał na dalsze informacje od doradcy.
To jest ewidentny błąd, który trzeba poprawić bo jak może być taka możliwość że jak ktoś kupuje za 125 zł otrzymuje 100 zł w tym życiu nie ma takich promocji. To jest błąd który trzeba szybko poprawić, od soboty mam wyłączone wszystkie aukcje i nie sprzedaje, płacę za wyróżnienia allegro day, allegro ads i kto mi to zrekompensuje?
Proszę odpowiedzieć co dalej 3 dzień bez sprzedaży może pogrążyć moją sprzedaż, to jest błąd cenowy, na logike jak może być opcja jak ktoś kupi 2 produkty za 125zł i otrzymuję 100zł gratis, to nawet P** tak nie rozdaje
@SO-FUN niebawem otrzymasz od naszego pracownika wiadomość mailową z informacjami na temat zamknięcia tej kampanii, więc poczekaj proszę jeszcze chwilę.
To niebawem trwa już 3 dni a ludzie dalej odbierają kupony i co z tym będzie?
No i gdzie ten email???
Niebawem to u was się liczy w dniach czy godzinach, bo już dwie godziny minęły i nie ma nic
@SO-FUN sprawdź proszę teraz, wysłaliśmy już tę wiadomość do Ciebie.
Tak ale dalej jest aktwyna kampania kuponowa i ludzie odbierają kupony
Wyłączycie to?
@SO-FUN tak, Twoja kampania jest już wyłączona.
Dziękuje.