Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aplikacja Allegro Sprzedaż zniknęła z AppStore oraz z Android Play
gdzie można pobrać aktualną wersję aplikacji mobilnej Allegro Sprzedaż dla sprzedających ?
@mcn7 @mourningrise @tofel3 Udostępniając nową wersję aplikacji, skupiliśmy się przede wszystkim na Allegro Lokalnie. Chcemy, żeby obsługa sprzedaży właśnie w tym serwisie była jak najwygodniejsza. Aplikację będziemy udoskonalać również w oparciu o Wasze sugestie.
Czyli nie ma szans na fajną, sprawna apke dla sprzedających. Najważniejsze jest Allegro Lokalnie.
To proszę nam powiedzieć ile procent wszystkich sprzedających stanowią użytkownicy allegro lokalnie a ile allegro na całą Polskę? Robicie dobrze mniejszości mając w poważaniu większość. Brawo.
Ale tak było od zawsze. Sprzedający jest na samym końcu hierarchi. Mimo że to sprzedający przynosi największe zyski, to zawsze on ma najgorzej.
Najlepsze jest to, że to **piiip**o całkiem teraz przestało chodzić.........🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
ktos wie jak przywrocic poprzednia wersje ale na iOS?
Podbijam. Pilnie potrzebuje.
Dlaczego nie działają powiadomienia, dlaczego nie można tego naprawić. Jeżeli to przerasta możliwości allegro to może dobrym rozwiązaniem byłoby przywrócenie starej aplikacji z działającymi powiadomieniami tak jak to było wcześniej. Myślę, że każdy byłby zadowolony lub chociaż negatywnych komentarzy byłoby mniej. Wizerunkowo i tak porażka.
Ja mam a raczej miałem do dziś rana starą wersję na androida ale dziś mnie wylogowało i po zalogowaniu było już inaczej tzn niby podobną ale inną ... zapewne wszystkich nas to czeka... Najważniejszej rzeczy dalej nie ma... czyli powiadomień...
Bo pewnie pobrało Ci aktualizację do nowej TRAGICZNEJ wersji.
Korzystaliśmy ze starej apki - dziś już nie korzystamy z nowej. Allegro kolejny strzał w kolano. Apka na 0 albo i mniej.
@mourningrise Z tego co piszą tutaj użytkownicy wynika, że ta wersja apki to jest zwyczajna nakładka na stronę mobilną allegro i w tle zapewne cały czas działa przeglądarka.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Czy ktoś z Allegro odniesie się do zaistniałej sytuacji ? Czy jak zwykle macie wszystko w d***e ?
A kto ma się odnieść, jak że spółki nikt tego nie przeczytał? Z allegro są tu tylko moderatorzy forum, którzy też dziwnie zamilkli? W zarządzie hajsy się zgadzają, więc nikt problemu nie widzi, a ty sprzedawco bujaj się dalej z coraz większą ilością coraz większych problemów.
Wczoraj była jakaś aktualizacja. Coś się zmieniło ? Poprawiło ? Czy dalej lipa ?
Strach aktualizować
Nie ma co aktualizować - ja się dziś rano skusiłem się na aktualizację i szybciutko z powrotem się przesiadłem na starą wersję - i dzięki za podpowiedź skąd ją wziąć.
nie śledziłem wątku , czy ktoś wie kiedy "stara" apka wróci ? ta nowa to jakieś nieporozumienie, mam tylko nadzieje że nie projektował tą apkę osoba która sprzedawała Polsce respiratory i maseczki,
najbardziej irytujące jest odświeżanie sprzedaży, nie wystarczy pociągnąć palcem ekranu jak wcześniej, trzeba wyjść i wejść z powrotem 😄
Raczej nic już się nie zmieni - nieopatrznie pozwoliłem Androidowi zaktualizować wszystkie apki i tę Allegro zaktualizował mi drugi raz do tej nowej "lepszej" wersji. Na szczęście jeszcze w necie udało mi się znaleźć starą wersję ale w kilku miejscach już i te stare apki poznikały i Allegro powrzucało tam tę "nowość"
Allegro ma w nosie waszą aplikację , cena akcji na giełdzie im spada i to jest ich największy problem 😒