anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aukcje same się zakańczają

dominturbo
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj w nocy zakończyły mi się same aukcji proszę o sprawdzenie dla czego tak się stało i kto je zakończył podaje 2 przykładowe nr.  oferty:    10893608606 , 8816914424 . Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Same przed terminem. Tak się dzieje zwykle jak allegro dostrzeże w nich łamanie regulaminu i są usuwane.

oznacz moderatorów

dominturbo
#7 Wielbiciel#

Proszę napisać co w tych aukcjach jest nie tak w którym opisie złamałem regulamin . 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@dominturbo Czy korzystasz z zewnętrznego programu do obsługi Allegro? Jeśli tak, sprawdź czy oferty nie zostały zakończone przy jego użyciu.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ABCalinka
#9 Pomysłodawca#

u mnie to samo. Wystawiam aukcje na nowym koncie i po 10 minutach są zakończone. podaję numery przykładowych aukcji: 13148889808, 13148889732, 13148889506.  Tak, korzystam z zewnętrznego programu do obsługi Allegro, ale tak się dzieje tylko na tym koncie, drugie jest OK.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ABCalinka W naszym systemie widnieje informacja, że oferty zostały zakończone przez sprzedającego. Jeśli nie zakończyłaś ich samodzielnie, być może zakończył je zewnętrzny program, z którego korzystasz. Sprawdź to proszę.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ABCalinka
#9 Pomysłodawca#

dziękuję, przekażę w takim razie ta informację do pomocy technicznej oprogramowania

oznacz moderatorów

dominturbo
#7 Wielbiciel#

Sprawdziłem oprogramowanie zewnętrzne nie zakończyło tych aukcji może sprawdzicie z jakiego adresu AP zostało zakończone . 

oznacz moderatorów

galaxy-premium
#7 Wielbiciel#

Mi tak samo Allegro zakończyło aukcje i nałożyło blokadę sprzedaży 

oznacz moderatorów

arkadius69
#11 Animator#

Jak się nie czyta regulaminu to tak się kończy sprzedaż na allegro

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@galaxy-premium Twoje oferty zostały zakończone, a konto zablokowane, ponieważ doszło do złamania naszych zasad.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@dominturbo Oferta nr 8816914424 jest w tej chwili aktywna, natomiast nr 10893608606 zakończyła się, bo produkty się wyprzedały.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

dominturbo
#7 Wielbiciel#

Oferta 8816914424 jest aktywna bo wszystkie oferty zakończone ponownie wystawiłem nie będę miesiąc czekał aż allegro ogarnie problem a oferta 10893608606 po wystawieniu ponownie przez zemnie produkt się sprzedał .  

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@dominturbo Oferta 8816914424  została zakończona 10 stycznia w nocy. Zakończenie zostało zlecone przez Ciebie przez API. Żaden pracownik Allegro ani system nie usunął tej oferty. 

Jeśli chcesz wyjaśnić tę sytuację, to zweryfikuj, czy nie połączyłeś swojego konta Allegro z narzędziem zewnętrznym. 

oznacz moderatorów

dominturbo
#7 Wielbiciel#

Bardzo proszę o sprawdzenie jakie narzędzie zewnętrzne zakończyło te aukcje od tego można było zacząć . Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@dominturbo Nie mamy informacji o nazwie narzędzia. Sprawdź tutaj swoje powiązane aplikacje: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-aplikacje 

oznacz moderatorów

dominturbo
#7 Wielbiciel#

Dziękuje za pomoc pousuwałem narzędzia które były połączone z moim kontem i nawet nie wiem do czego służyły uzbierało się tego przez lata . Ale dalej nie wiem kto zakończył aukcje i pewnie się nie dowiem .Pozdrawiam 

oznacz moderatorów