Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotyczy zamówienia: 9fcdd721-7448-11f0-bfa3-a59ff03cc0da
Kupujący twierdzi, ze wybrał dostawę do automatu ORLEN 722707 i tak ma u siebie po zakupie, a mnie wyskoczyła dostawa Miniprzesyłką, kwotę również otrzymałem za Miniprzesyłkę. Wcześniej złożył Kupujący to samo zamówienie tylko z miniprzesyłką, ale anulował, bo adres miał na ogródki działkowe, więc by nie doszło. Możliwe, że wyskoczył jakiś błąd przy drugim zamówieniu, błąd techniczny systemu i on ma u siebie, że jest dostawa do ORLENU, a u mnie, że Miniprzesyłką? Proszę o wyjaśnienie. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ComfortArt sprawdziłam i w obu zamówieniach mamy wybraną metodę dostawy mini przesyłka. Czy kupujący podesłał Ci jakiś zrzut ekranu potwierdzający, że u niego w tym zamówieniu widnieje dostawa orlen paczka?
Tak. Mam zrzut od Kupującego i jest do Orlen722707
@ComfortArt podeślij je tu jeśli możesz. Dane wrażliwe zakryj.
Jednak na zrzucie jest inny sprzedawca, źle mi podesłał, Kupujący zakupił ponownie jako miniprzesyłka z dostawą do ogródków działowych. Kupujący już nie reaguje na moje prośby. Jak wyślę, to i tak wróci. Adres dostawy jest taki: imię i nazwisko, Janiska RODz Brama 4
78-100 Kołobrzeg
Co mogę zrobić w tej sprawie?
@ComfortArt w tej sytuacji są dwa wyjścia: poprosić klienta o wskazanie poprawnego adresu dla nadania przesyłki wybraną metodą dostawy (minipaczka) lub zwrot pieniędzy do klienta.
Możesz przesłać klientowi wiadomość i podać od razu termin, do którego oczekujesz na odpowiedź. Poinformuj, że w przypadku braku odpowiedzi w terminie zwrócisz środki.
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
A jeszcze zapytam, czy można to zamówienie wyłączyć z akcji: statystyki, komentarze itp. Nie mam kontaktu, nie są to moje błędy, poświęciłem już sporo energii na działania w tej sprawie, bez skutku i chciałbym poświęcić czas na bardziej produktywne działania, niż na ew. wyjaśnienia w późniejszym czasie.
nr tego zamówienia: 9fcdd721-7448-11f0-bfa3-a59ff03cc0da
@ComfortArt jeżeli zwrócisz środki klientowi automatycznie wykluczymy zamówienie ze statystyk w obszarze terminowość wysyłki. Jeżeli będziesz jednak je wysyłał to możemy wykluczyć, wtedy potrzebujemy zrzutu ekranu z wiadomością od klienta gdzie zgłaszał problem z wysyłką.