Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ naprawcie fomularz kontaktowy albo zatrudnijcie kompetentnych pracowników. Za każdym razem gdy korzystam z formularza i wysyłam wiadomość do obsługi, tracę czas na dołączanie załączników,zrzutów, numerów ofert lub zamówienia (na to wszystko są pola które udostępniacie typu ZAŁĄCZ ZAŁACZNIK lub NUMER OFERTY,NUMER ZAMÓWIENIA) po czym ZAWSZE dostaję odpowiedz od super pracownika żeby przesłać mu zrzuty,podan nr zamowienia lub oferty... to po kiego każecie to uzupelniac przed wyslaniem wiadomosci skoro pracownicy NIGDY tego nie widzą?Albo nie chce im się czytać? Bo nie wiem. Ale to nigdy nie działa,marnowanie czasu aby precyzyjnie opisać wiadomość a wy i tak potem piszecie i zachowujecie się jakby nic nie zostało napisane.
@petinek_pl w mojej ocenie kompetencja pracownika nie opiera się na tym, że dopytuję o dodatkowe informację.
Oczywiście zweryfikuję to, proszę podaj numer sprawy w którym wskazałaś w formularzu wszystkie dane i Doradca pomimo to o nie dopytał.
@gdvorek świadczy to o kompetencji,gdyż pracownik który nie czyta ze zrozumieniem, nie zauważa załączników i podanych informacji tylko bezmyślnie klepie formułki i nie używa logicznego myślenia nie posiada umiejętności i wiedzy ani z nich nie korzysta.
Najnowsze zgłoszenie to 54143390,które przypomnialo mi o tym ze zawsze ta sama sytuacja ale zawsze tak jest gdy piszę na czacie z konsultantami, numerow spraw juz nie podam bo nie pamiętam ani nie wiem czy w ogole go mialy.
@petinek_pl po drugiej stronie piszesz z człowiekiem, nie z robotem i ten człowiek również ma prawo przeoczyć np. załącznik od Ciebie.
Widzę, że odpisałaś Doradcy i przeprosił Ciebie i zaopiekował się Twoją sprawą. Takie sytuacje warto wyjaśniać na bieżąco.