Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, na jakie podstaie została usunięta aukcja z katalogu która ten katalog utworzyła i jest prawidłowo połączone i zgodna z regulaminem? 14481633287. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ja już nawet nie próbuję wznawiać , szkoda mojego czasu ,w końcu są inne przyjaźniejsze miejsca do sprzedaży .
Od kilku dni jest jakiś darma, mam chyba z 10 maili z przeprosinami od Allegro, ze względu na ich błędy, usuwaja aukcje, potem przepraszają i tak ciągle, cały czas musze udowadniac ich błędy.
@MMOStock wskazana oferta została usunięta ze względu na częste zmiany w niej dokonywane.
Ta oferta nie została nigdy zmieniona o momentu jej wystawienia o czym Pani mówi? przecież mam historie aukcji w google i w Allegro, zawsze dotyczy tego smaego i nie zmieniłem w niej ani 1 słowa
@MMOStock skonsultuję w takim razie Twój przypadek i wrócę z odpowiedzią.
@MMOStock wracam z odpowiedzią.
Działania zostały cofnięte, a możliwość wznowienia oferty odblokowana (oferta jest aktywna) - doszło do błędu za co bardzo Cię przepraszam.
@RaBarbar_ka o csiiie choroba , coś przegapiłem , podpowiedz Basiu staremu z jaką częstotliwością można modyfikować ofertę żeby nie wpaść w oko ?
Tylko że ta aukcje nie byłe modyfikowana od 2023 roku 😄 do dziś 😄 bo mam wgląd, w hisotrię.
@RaBarbar_ka @mdrogeria regulamin API też nie ma żadnej informacji na temat limitu zmian wprowadzonych do jednej oferty, byle by się zmieścić w łącznej ilości ok 9000 na minutę
Oni mają regulamin którym jedno stwierdzenie wyklucza drugie 😄 jeden mówi że można edytowac dowoli, a poniżej jest napisane że nie można edytowac wcale od momenty wystawienia przedmiotu, parodia
@MMOStock tu potrzeba @la_nika @nat_not @_HolaOla_
a.... zapomniałbym jeszcze to
patrz to, znowu to samo, codziennie mam przeprosiny.... to juz zaczyna być irytujące..
@MMOStock jak ktoś tyle razy przeprasza za to samo i robi to znowu to jak wierzyć w szczerość takich przeprosin?🤔