Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupująca złożyła zamówienie, a następnie całe zwróciła. Do paczki nie wrzuciła paragonu, więc poprosiłem aby przesłała mi zdjęcie ( Łatwiej mi jest wtedy takie zwroty księgować) Zamiast tego otworzyła dyskusję o brak dowodu zakupu. Proszę o zamknięcie dyskusji.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@991221 Kupujący nie ma obowiązku dołączania paragonu do zwrotu. Nie masz paragonu, to wchodzisz w zwroty i wciskasz 3 kropki. Następnie "Generuj szczegóły zwrotu". Zajmuje 30sek, i problem udokumentowania dla księgowej masz załatwiony. Nie narażasz się ponadto na wyładowywanie frustracji kupujących. Ponadto teraz w dyskusji to Ty będziesz musiał zamieścić kopię dowodu zakupu dokumentując, że takowy wydałeś... 🙂
To była zwykła prośba, a ona robi aferę. Pieniądze zostały już dawno zwrócone.
Nie sądziłem, że ludzie są tacy złośliwi. Zadzwoniłem do serwisu kas, aby mi powiedzieli jak wydrukować kopię archiwalnego paragonu. Załączę go w dyskusji.
Sprawa zamknięta, doradca na czacie zamkną dyskusję.
@991221 Masz nauczkę , klient kupił to kupił, oddał to oddał i sprawa zamknięta ,reszta to Twoja brocha , paragon to świstek , mógł wypaść niezauważony ,zrobiłeś klientowi problem to dostałeś odwet .
Masz rację mam nauczkę. Zwrotów mam dosyć dużo i za każdym razem paragon był wrzucony do paczki zwrotnej. Skoro nie miała paragonu, to wystarczyło napisać, że go nie ma. Zamiast tego zaczęła robić problem. Zwłaszcza, że była to tylko grzeczna prośba, a zwrot środków i tak został już wcześniej zlecony.
@991221 każdy klient jest inny i musisz to wziąć pod uwagę ....hmmm paragon w przesyłce zwrotnej ? ... dobre , u mnie jak się trafi jeden na 10 , dla mnie to jednak żaden problem .