anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

bezpodstawnie pobierane opłaty ads

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#

Witam,  dwa dni temu wyłączyłem wszystkie kampanie ads a nadal mam pobierane opłaty @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@MarkecikOnline sprawdziłam, że ostatnia naliczona opłata za ADS to opłata za dzień 14.10, jeśli wyłączyłeś kampanię 15.10, to wszystko się zgadza. Jeśli chcesz się upewnić, że wszystkie kampanie są wyłączone i opłaty nie będą naliczone, skontaktuj się proszę za pomocą formularza

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#

w podsumowaniu kosztów ustawiłem daty 15-16 października i widnieje informacja że opłata za kampanie ads 129,13 zł

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@MarkecikOnline skontaktuj się proszę w tej sprawie za pomocą formularza, nie jestem w stanie tego sprawdzić, ale Doradca z Allegro Ads, na pewno to wyjaśni 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#

jaki jest mniej więcej czas oczekiwania na odpowiedź od doradcy? cały czas są naliczane opłaty za wyłączone kampanie.   Na innym koncie mam aktywne reklamy ale mam też nieaktywne, jak mam sprawdzić czy za te reklamy nieaktywne nie są również pobierane opłaty?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@MarkecikOnline niestety ciężko mi określić, w jakim czasie otrzymasz odpowiedź. Wszystkie sprawy rozpatrujemy w kolejności ich zgłoszeń i widzę, że Twoja o numerze 45503611 oczekuje jeszcze na weryfikację. 

oznacz moderatorów

MarkecikOnline
#8 Zapaleniec#

dziękuję za odpowiedź

oznacz moderatorów