anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada klienta

petinek_pl
#13 Ambasador

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   czy mogę zablokowac klienta który nie dokonał zakupu ale nęka mnie wiadomościami? Jest to jakiś dziwny klient, co kilka dni wysyła te same wiadomości, pyta ciągle o to samo mimo wielokrotnie udzielonej odpowiedzi,pisze łamaną polszczyzną więc jakiś obcokrajowiec, wygląda jakby urządził sobie zabawę i bezustannie wysyła Nam te same wiadomości, jak go zablokować?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@petinek_pl niestety nie możemy tego zrobić, ale napisz do nas przez formularz kontaktowy - wyślij zrzuty ekranu z wiadomości z klientem, a my pomożemy i podejmiemy odpowiednie działania.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@gdvorek wlasnie zostaly mi naliczone setki pkt karnych za brak terminowej odpowiedzi. Chodzi o klienta o ktorym pisalam,wysyla mi notorycznie co pare dni natarczywe wiadomosci, pyta bez przerwy o to samo na co wielokrotnie mu juz odpowiadalam wiec przestalam odpisywac bo to zwykle nekanie. Nie jestem w stanie napisac przez formularz bo wymagacie zawsze podania nr zamowienia a koles nie skladal zamowienia,przeciez nie podam czyjegos bo jeszcze nalozycie blokade na niego bo konsultanci nie czytają

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@petinek_pl  nie musisz podawać numeru zamówienia

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@KOGIEL_T nie da się przejesc do olejnego kroku bez podania nr zamowienia

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@petinek_pl  da się, kliknij 

KOGIEL_T_1-1758105914371.png

a potem wybierz formę kontaktu np Wyślij przez e-mail

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@KOGIEL_T przecież bym nie pisała gdyby się dało, żeby wybrać sposób kontaktu musze najpierw podać nr zamówienia, nie da się. 111.jpg

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@petinek_pl  no to chyba masz jakieś inne Allegro😉 bo u mnie po kliknięciu pojawia sie to

KOGIEL_T_0-1758106219535.png

a później to

KOGIEL_T_1-1758106294788.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@petinek_pl jeśli nie możesz przejść przez info których zamówień od tyczy sprawa, zaznacz "brak na liście", wybierz proszę kontakt w wiadomości e-mail i załącz zrzuty ekranu z wiadomościami od tej osoby. 

la_nika_0-1758107363468.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl odpowiedzią na twój problem jest autoresponder odpowiedź yerminowa pt dziękuję za wiadomość udzielę odpowiedzi najszybciej jak się da to też terminowa odpowiedź

oznacz moderatorów

petinek_pl
#13 Ambasador

@az1rael rozumiem, jednak chcę się po prostu pozbyć tego gościa, pomimo odpowiedzi on i tak pisze w kółko uwziął się i tyle

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@petinek_pl myślę że jakby mu cały czas odpisywał automat to by se dał siana

oznacz moderatorów